Det er ikke altid, pris og kvalitet hænger sammen. Jazz af høj kvalitet til ingen penge på Kulturskolen 29. november. Pr-foto.

Det er ikke altid, pris og kvalitet hænger sammen. Jazz af høj kvalitet til ingen penge på Kulturskolen 29. november. Pr-foto.

Nordisk jazz til en halvtredser

Oplev de tre internationale jazzmusikere, Lars Jansson, Thomas Fonnesbæk og Paul Svanberg på Ishøj Kulturskole den 29. november

Den svenske jazzpianist Lars Jansson har igennem 25 år markeret sig stærkt som en del af den svenske jazztradition. Mandag den 29. november klokken 16.30 kan du opleve ham i samspil med Thomas Fonnesbæk, som er en af de dygtigste bassister herhjemme, og Paul Svanberg, som er søn af Lars Jansson - og en meget talentfuld trommeslager. Koncerten foregår på Ishøj Kulturskole.

Lars Jansson er en internationalt kendt pianist og komponist og har indgået i mange jazztrio-konstellationer samt indspillet adskillige cd’er – bl.a. medvirker han på Cæcilie Norbys to Blue Note indspilninger. Han har igennem alle årene som jazzpianist holdt sig til den svenske jazz med sit nordiske lydlandskab. Med de svenske folkeviser som udgangspunkt har Lars Janssons skabt og udviklet sit helt eget nordiske tonesprog.

Thomas Fonnesbæk er elev af Niels Henning Ørsted Pedersen, Bo Stief og Mette Hansskov og er kendt for at være en fremragende bassist med stor virtousitet og alsidighed. Han spiller i Thomas Clausens trio og ”Thomas Clausen SXTET” og har et mangeårigt samarbejde med jazzmusikerne Kristian Jørgensen & Jacob Fischer. Thomas Fonnesbæk spiller jævnligt sammen med musikere og sangere som Søs Fenger, Maria Montell og Bent Fabricius Bjerre, Ann Fahrholt og mange andre.
Billetter koster 50 kr.

Publiceret 22 November 2010 08:32