Skolelukning splitter Venstre

Venstres to kommunalbestyrelsesmedlemmer er uenige om skolelukning. Partiet holder gruppemøde i aften

Af
Kristina E. Young

Venstre i Hvidovre er tilsyneladende et rummeligt parti. I hvert fald er partiets to medlemmer af kommunalbestyrelsen, Annette Sjøbeck Møller og Karl Erik Høholt Jensen uenige om om partiet går ind for en skolelukning af Engstrandskolen.
Før weekenden kom det nemlig frem, at Annette Sjøbeck Møller er imod en lukning af Engtsrandskolen.
- …bliver også her på FB (Facebook, red.) nødt til at melde klart ud - jeg vil stemme nej til at nedlægge Engstrandskolen...! Det er altså tudetosset at ville nedlægge en skole, som vi har brugt mange millioner på at renovere og som med en superledelse, engagerede lærere og en forældrekreds, der bare bakker op, gør, at skolen er i en virkelig god udvikling, skriver Annette Møller Sjøbeck på sin facebookprofil.
Venstres gruppeformand, Karl Erik Høholt Jensen, holder imidlertid fast i partiets udmelding om to skolelukninger i Hvidovre.
- Vi er gået ind for at lave en skolelukning, men dialogen omkring en lukning har ikke været optimal. Sagt på en anden måde, så har vi gruppemøde i aften, og det kan godt være, at vi kommer frem til den beslutning, at Annette skal have lov til at have det synspunkt, siger Venstres gruppeformand Karl Erik Høholt Jensen.
Men du mener stadig, at Engstrandskolen skal lukkes?
- Ja, siger Karl Erik Høholt Jensen til Hvidovre Avis.
Læs mere om splittelsen af Venstre i sagen om skolelukning i Hvidovre Avis i morgen.

Publiceret 22 November 2010 09:45