(Colourbox).

(Colourbox).

Fire unge stjal hash fra 15-årig dreng

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra mandag den 22. november kl. 07.00 til tirsdag den 23. november kl. 07.00.

Mandag eftermiddag kl. 14.15 fik politiet en anmeldelse om en episode, der fandt sted på Køge Station, Stationspladsen, søndag mellem kl. 19.15 og 19.30, hvor en 15-årig dreng kom med toget til Køge.
Han blev kontaktet af fire unge, der ville låne en 20'er af ham. De fire var mellem 15-20 år og alle med udenlandsk baggrund. To var iført sorte jakke og to grønne jakker.
De gik ind i venteværelset, hvor de fire ville købe hash af den 15-årige anmelder. De to af drengene tog 15-20 gram hash fra den 15-årige anmelder og forlod stedet.
Indbrud i smedevirksomhed – Gadstrup .
Mandag morgen kl. 08.09 anmeldte Smedefirmaet Raunkjær Aps på Møllevej i Gadstrup, at der havde været indbrud. Det var sket i tiden fra søndag kl. 19.00 til mandag kl. 07.30.
En låge var brudt op, og fra en plads var stjålet rustfrit stål i seksmeters længder. Tyvene stjal også en trailer med reg.nr. LZ 9254, muligvis for at kunne transportere stålet væk.
Har nogen set noget mistænkeligt, vil lokalpolitiet i Roskilde gerne vide det. Ring 114.
Muligt forsøg på indbrud – brugstyveri – anholdelse, Bjæverskov .
Mandag kl. 08.45 anmeldte en borger, at der på Gunnersmarkvej i Bjæverskov luskede en personbil rundt med tre mænd i. Politiet fik fat i de tre mænd på 27, 30 og 32 år fra København.
Det viste sig, at bilen var brugsstjålet i Frederikssund i oktober. I bilen fandt politiet udstyr, der kunne indikere, at mændene var ude i ulovligt ærinde. De tre blev anholdt mens politiet undersøgte forholdet nærmere.
Den 27-årige fører blev skønnet beruset, så han blev også sigtet for spirituskørsel. Da de var afhørt og sigtet blev de løsladt. Deres sag afgøres senere i retten.
Fund af knogler – Solrød .
Mandag kl. 13.01 ringede en villaejer på Nordmarksvej i Solrød og fortalte politiet, at han havde fundet knogler under gulvet i huset. En erfaren efterforsker kørte straks til stedet, og han kunne dog hurtigt berolige huset beboere med, at knoglerne ikke stammede fra et menneske, men fra et dyr, muligvis en gris.
Hærværk – Gadstrup .
Kl. 13.59 blev anmeldt om hærværk, der er sket mellem tirsdag den 19. og 22. november, hvor en cykelkurv var lagt på en skraldespand i et glasventerum. Der er sat ild til, og loft og vægge er fuldstændig sorte. På en perron er der sat ild til en 4-5 stykker aerosoldåser.
Butikstyveri – Greve .
Mandag kl. 17.50 blev en 34-årig mand fra Bulgarien anholdt og sigtet for butikstyveri i Waves. Den 34-årige blev løsladt efter afhøring, og han fik en bøde for sit tyveri.
Indbrud i villa – Greve .
Kl. 21.45 modtog politiet anmeldelse fra Køge Bugt Alle, hvor der netop var begået indbrud. To personer kørt fra stedet i en sort stationcar. Det lykkedes ikke politiet at finde frem til de pågældende i første omgang.
Indbrud i lager – Roskilde .
Mandag aften kl. 23.34 indgik anmeldelse om indbrud hos Lauritz.com, Store Hedevej, hvilket var sket lige inden anmeldelsen. Fra stedet stjålet Seiko ure. Udbyttet formentlig begrænset af god sikring på stedet, hvor bl.a. en røgkanon er gået i gang ved indbruddet.
Indbrud i supermarked – Store-Heddinge .
Natten til tirsdag kl. 03.04 fik politiet anmeldelse fra Netto i Algade i Store Heddinge, hvor der kl. 02.26 var indbrud. Via loftet er man kommet ind i forretningen, hvorfra er stjålet cigaretter.
pm

Publiceret 23 November 2010 12:00