Christina og Bettina byder velkommen i Negleklinikken i Haslev.

Christina og Bettina byder velkommen i Negleklinikken i Haslev.

Nyt ansigt i Negleklinikken

Af
Martin Rasmussen

Bettina, tidligere ejer af Hudplejeklinikken Bellissimo i Ølby Centeret i Køge, starter hos Negleklinikken v/Christina Koch i Haslev i december.
Bettina har været over 15 år i branchen som selvstændig, så hun har stor erfaring. Hun har været væk fra branchen i tre år, men ser frem til at vende tilbage og til at genoptage samarbejdet med Christina. Bettina er tidligere chef for Christina, som ejer Negleklinkken, så rollerne er byttet om nu.
Bettina er også uddannet hudterapeut, så hun skal også lave ansigtsbehandlinger, men hun er selvfølgelig ikke mindst kendt for at lave flotte gelenegle.
Negleklinikken har også en hjemmeside, www.negle-klinikken.dk , som Bettina skal stå for. Negleklinkken regner med at komme i gang med salg af varer fra en ny web-shop, som skal starte op ind i det nye år, og det skal Bettina være en stor del af.
- Alle fra klinikken, Line, Bettina og Christina, har lige været på kursus hos GATINEAU, som har fornyet deres hudplejeprodukter og deres ansigtsbehandlinger, så vi glæder os til at vise vores kunder de nye produkter og behandlinger, fortæller Christina Koch.
- Negleklinikken har rygende travlt. Vi har kunder lige fra Nykøbing F til København, så vi er kendt for et godt håndværk og supergod service, siger hun.

Publiceret 23 November 2010 17:15