Anne Kejser er det sidste navn på plakaten i Rødvig Revyen. (Foto: Gudmund Thai)

Anne Kejser er det sidste navn på plakaten i Rødvig Revyen. (Foto: Gudmund Thai)

Slem pige med i Revyperler på Stribe

Anne Kejser er det sidste nye navn på plakaten for Rødvig Revyen - Revyperler på Stribe 2011. Revyholdet for 2011 er hermed fuldendt med Tommy Kenter, Anne Herdorf, Anne Kejser, John Martinus og Jan Overgaards trio.
Revyperler på Stribe har været præget af særdeles erfarne revypersonligheder og med Anne Kejser spilles et nyt kort ind på revyscenen og viser herved at også de yngre skuespillerkræfter med rette talent kan følge revytraditionen trop.
Anne Kejser er kendt fra programmet Slemme Slemme Piger på TV2, hvor hun udgør en af de tre slemme piger, der laver sjov og skjult kamera med danske mænd. Endvidere er hun kendt fra seneste sæson af Vild med Dans. Anne Kejser har erfaring fra revyscenen, herunder SchouTour i Herning i 2009 og Korsørrevyen i 2010. Anne Kejser er uddannet på Det Danske Musical Akademi 2005.
- Instruktøren og jeg har været på overarbejde de sidste to måneder for at udvælge rette kort til at matche de erfarne revyfolk, Anne Herdorf, Tommy Kenter og John Martinus. Det har ikke været let, men så opstod ideen med at tage et forholdsvist ukendt revynavn med på plakaten, og da Anne Kejser både kan svinge dansebenene og behersker komikken, så var hun en oplagt kandidat. Jeg er overbevist om at Anne Kejser vil overraske, både de erfarne og nye revygængere, positivt til sommer i Rødvig, siger revydirektør Tom Bang.
mr

Publiceret 23 November 2010 14:15