Spar-pærer klar til julemåneden

Mørkes tidligere Spar-købmand har igen trukket den store kane for at blive klar til at tænde byens juletræ.

Af
Af Mogens Greve

Står der ikke Spar på julepærerne, så har Mørkes nu forhenværende Spar-købmand, Finn Korsholm, i hvert fald sat sine fingeraftryk på dem.
Han brænder stadig for byen, og mens han nu lader andre trække det store læs i købmandsbutikken, så trækker Finn Korsholm stadig den store kane i forbindelse med byens juletræ.

Brænder for sagen
At alle større byer for længst har tændt deres juletræer, mens Mørke traditionen tro venter med det til 1. søndag i advent, kan der måske stilles et lille bitte spørgsmålstegn ved.
Men okay - en del er nok tændte, og når Finn Korsholm brænder for en sag og levende fortæller, overskygger begejstringen alt andet - som den funklende stjerne i træets top.

”45 af de firmaer eller personer som har et firma med relation til Mørke har givet tilsagn om økonomisk støtte til vores julebelysningskonto som også omfatter vores flagallé,” fortæller Finn Korsholm med både julelys og Spar-pærer i øjnene.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Søndag 28. november

  • Kl. 14.00 Familiegudstjeneste i Mørke kirke ved pastor emeritus Bendt Johansen Mørke.
  • Kl. 14.45 Optog gennem byen med Rosenholm Tamburkorps med stop ved Lindebo. På Stationspladsen fortsætter aktiviteterne, og julemanden ankommer. Der kan købes hjemmegjorte dekorationer, nisser og meget andet fra lokale kramboder.
  • Kl. 16.00 Pastor emeritus Bendt Johansen tænder juletræet, og der serveres julegløgg og æbleskiver til alle.
  • Kl. 16.45 Vinderen af en julekurv til 1.000 kroner i årets julekonkurrence udtrækkes. Vinderen skal være til stede.

Publiceret 23 November 2010 12:00