(Colourbox).

(Colourbox).

To rumænere på pengerov i Hårlev

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra tirsdag morgen den 23. november kl. 07.00 til onsdag morgen den 24. november kl. 07.00.

Natten til onsdag, kl. 01.25, blev politiet kaldt til Danske Bank på Hovedgaden i Hårlev, idet et vidne så to mænd, som stod og rodede med pengeautomaten.
De gemte sig, når der kom en bil forbi, så vidnet var klar over, at der var lusk med i spillet. Politiet kom hurtigt til stedet og anholdt to rumænske mænd på 26 og 28 år.
De to anholdte skal i løbet af formiddagen afhøres til sagen. Alt efter udkommet af politiets undersøgelser og afhøring, vil politiets juristvagt vil vurdere, om de skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.
Butikstyveri – anholdelse - Greve .
Tirsdag eftermiddag kl. 16.19 blev politiet anmodet om at kommet til Bilka på Over Bølgen, hvor man tilbageholdt to mænd på 25 år og en mand på 40 år fra Rumænien for butikstyveri af parfume for 9512 kr.
Alle tre blev anholdt og sigtet for butikstyveri. En af dem er nu løsladt, mens de to andres forhold undersøges nærmere.
Færdselsuheld – Kr. Sonnerup, Lejre .
Tirsdag aften kl. 20.41 var en 20-årig kvinde fra Solrød Strand noget uheldig, da hun kørte ad Holbækmotorvejen ved 51,3 kantpælen i en personbil.
I det glatte føre skred bilen ud og landede i siden på marken. Kvinden blev kørt på sygehuset, men det vides ikke, om hun kom til skade, da hospitalet henholdt sig til sin tavshedspligt.
Narkotika – Ringsted .
Onsdag kl. 00.41 anholdt politiet en 19-årig mand fra Haslev. Han blev rutinemæssigt stoppet, da han kørte en personbil på Bragesvej.
Politiet fattede mistanke til, at manden havde narkotika i sin besiddelse. Man fandt da også 55,5 gram hash i bilen. Den 19-årige blev sigtet for overtrædelse af narkolovgivningen. Efter afhøring og sigtelse blev han løsladt.
pm

Publiceret 24 November 2010 12:00