(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

18-årig fik 100 kg metalstykke over den ene fod

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra onsdag den 24. november kl. 07.00 til torsdag den 25. november kl. 07.00.

Onsdag eftermiddag kl. 15.44 fik politiet anmeldelse om en arbejdsulykke på smedefirmaet Raunkjær på Fabriksvænget i Viby Sj.
En 18-årig medarbejder var uheldig, at et ca. 100 kg metalstykke gled fra en palle og ned på den 18-årigs fod.
Omfanget af fodskaden kendes ikke. Arbejdstilsynet blev underrettet og overtog herefter sagen.
Brandundersøgelse – Køge .
Onsdag formiddag kl. 09.16 anmeldte Søren Larsen Vognmandsforretning på Sandvadsvej i Køge, at nogen i løbet af natten havde afbrændt en personbil, der stod parkeret på pladsen.
Et hegn var klippet op, og en rude blev knust på bilen. Herefter blev der sat ild til bagsædet. Ilden gik dog ud af sig selv.
Lokalpolitiet i Køge vil gerne tale med vidner, der har set noget mistænkeligt ved pladsen. Ring 114.
Spirituskørsel – Greve .
Kl. 10.57 anholdt politiet på Godsvej i Greve en 34-årig mand uden fast bopæl for spirituskørsel i en varebil. Der blev udtaget en blodprøve af den 34-årige, som derefter blev løsladt.
Indbrud i villa – Greve .
Kl. 16.26 anmeldte en villaejer fra Morbærhegnet i Greve, at der i tiden fra tirsdag kl. 06.15 til onsdag kl. 16.00 havde været indbrud. En tyv brød et vindue op og gik rundt i huset. Der er tilsyneladende ikke stjålet noget.
Røg fra villa – Lyderslev, Stevns .
Onsdag eftermiddag kl. 16.53 anmeldte en villaejer på Lyderslev Bygade på Stevns, at der var ild i huset. Det viste sig dog hurtigt, at det ikke var så galt.
Der var godt nok en del røg, men det stammede fra nogle piller, der ulmede ved siden af et pillefyr. Der skete ingen skade på fast ejendom.
Færdsel – Ringsted .
Onsdag aften kl. 18.00 så en patrulje på Haslevvej i Ringsted en 39-årig mand fra Sakskøbing, som var fører af en varebil. Politiet ville checke fører og bil, så den blev standset. Den 39-årige havde ikke kørekort, for det var frakendt ham. Han blev derefter sigtet for overtrædelse af færdselsloven.
Tyveri fra benzinautomat – Benløse .
Onsdag aften kl. 21.42 bemærkede en politipatrulje to unge, der tankede benzin på hver deres knallert på Statoil i Benløse. De stak af fra stedet uden at betale, men politiet fik fat i den ene knallertkører, der viste sig at være en 14-årig dreng fra Ringsted. Politiet fik ikke fat i den anden dreng, men sagen undersøges nu nærmere.
Færdselsuheld – Vestmotorvejen – Ringsted .
Sent onsdag aften - kl. 22.58 - mistede en 31-årig bilist med ukendt adresse herredømmet over sin bil, da han kørte i østgående retning på Vestmotorvejen. Han fortsatte langs autoværnet og påkørte tre vejfolk, der var i gang med at arbejde med autoværnet. To af vejfolkene blev slæbt med under bilen
Den ene vejmand kom lettere til skade medens den anden blev alvorligt kvæstet og overført til Odense Universitetshospital. Den tredje vejmand slap uden skader, da han kun blev snittet af bilen.
Bilisten flygtede fra stedet til fods, men blev kl. 2325 anholdt af en hundepatrulje, hvor en tjenestehund snusede sig frem til den 31-årige, der var løbet over marker og ind til Ringsted, hvor han blev anholdt ved et skur, hvor han forgæves søgte at gemme sig.
Den 31-årige var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.
Den 31-årige sidder fortsat anholdt, og politiets jurister vil vurdere, om den 31-årige skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.
Brand i biler – Askerød, Greve .
Natten til torsdag kl. 01.30 udbrændte to personbiler og tre andre blev brandskadet på en parkeringsplads på Anders Plougs Alle. Brandårsagen er i øjeblikket ukendt.
Lokalpolitiet i Karlslunde hører gerne fra vidner, der har oplysninger til sagen. Ring på tlf. 114.
Mistænkeligt forhold – anholdelser – Snoldelev .
Kl. 0359 så et vidne to mænd gå rundt i området ved Engdraget i Snoldelev og to biler holdt parkeret på Rødkløvervænget, hvilket anmelderen fandt mistænkeligt.
Anmelderen fandt en stjålet bil, som han piftede dækkende på, så man ikke lige kunne stikke af i bilen.
Anmelderen forsøgte at tilbageholde den ene polak, men måtte opgive, da flere kom til.
Politiet kom frem til stedet, og to biler stak af . Politiet fulgte efter den ene bil, medens den anden forsvandt.
Dernæst kørte politiet efter bilen ad Køge Bugt Motorvejen og videre ad mange veje og i Kværkeby lykkedes det politiet at standse bilen, hvor i sad to polske statsborgere, der kl. 04.35 blev anholdt og sigtet for indbrudstyveri. I bilen fandt politiet ting, der formodes at være tyvekoster.
De to bliver afhørt af politiet torsdag formiddag, og politiets jurister vil vurdere, om de to anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.
pm

null

Publiceret 25 November 2010 12:00