Jon Rasmussen,- ny hovmester/marketender i Hvidovre Sejlklub Suset på Hvidovre Havn.

Jon Rasmussen,- ny hovmester/marketender i Hvidovre Sejlklub Suset på Hvidovre Havn.

¿Suset¿ er åben igen

Den ny hovmester Jon Rasmussen har netop slået dørene op for medlemmer og Hvidovreborgere i Hvidovre Sejlklub Susets restaurant

Genåbningen af ¿Susets¿ restaurant på Hvidovre Havn blev forleden fejret med en åbningsfest med mad og drikke samt dejlig swingende jazz musik.

Den ny hovmester, Jon Rasmussen, er en erfaren herre, med baggrund som tjener kok og bager. Han har sejlet i Caribien som tjener. Jon har også tidligere arbejdet som selvstændig hotelvært, tjener og kok på kro i Jylland. Senest har han drevet restaurant Mågen i Hundige Sejlklub. Det ny menukort i Suset er typisk dansk, dog med inspiration fra eksotiske lande. Chili con carne er for eksempel en af Jons specialiteter. Der serveres frokost hver dag, undtaget tirsdag hvor Suset holder lukket. Der serveres også lune retter. Det varme køkken starter kl. 17.00, hvor man kan få ¿Dagens ret¿ og desuden er der a la carte retter til meget rimelige priser. Jon regner med at lave musikalske og kulinariske arrangementer løbende. Søndags buffet starter kl. 13.00 og kører til kl. 16.00. OBS! Søndag den 5. december er der dog ingen buffet, da der afholdes er klubarrangement. Sidste åbningsdag inden jul er 19. december. Der er lukket i hele januar måned.

Publiceret 30 November 2010 09:00