(Colourbox).

(Colourbox).

42-årig køgenser varetægtsfængslet

For søndag aften at forvolde fare for andres liv og førelighed.

Mandag eftermiddag kl. 14.30 blev en 42-årig mand fra Køge fremstillet i grundlovsforhør.
Han var sigtet at have forvoldt fare for andres liv og førlighed og brugstyveri, da han, formentlig for at slippe væk fra politiet, søndag aften kørte fra Køge til Kværkeby i Ringsted modsat færdselsretningen på motorvejen.
Den 42-årige blev varetægtsfængslet til 9. december.
Vold – Roskilde .
Mandag formiddag kl. 11.05 anmeldte en 25-årig mand fra København, at han søndag morgen kl. 03.15 var udsat for vold under tunnelen på banegården i Jernbanegade. Han har til politiet forklaret, at han gik sammen med nogle venner, da de mødte tre mænd i tunnelen.
En af disse mænd gik provokerende og aggressivt hen mod forurettede. Og uden nogen grund blev forurettede slået tre gange i ansigtet af manden. De tre mænd gik herefter videre.
Forurettede kom ikke slemt til skade og kunne beskrive manden som 18-20 år, etnisk dansk, almindelig af bygning, ca. 175 cm høj, kort mellemblond strithår, iført lyselilla/pink cardigan.
Lokalpolitiet i Roskilde vil gerne tale med vidner, der så episoden, eller som kender den formodede voldsmand. Ring 114.
Beruset mand i toget – Ringsted .
Mandag eftermiddag kl. 14.24 måtte politiet en tur til banegården i Ringsted, idet man blev generet af en beruset mand i toget. Manden blev fisket ud og måtte vente på et nyt tog.
Indbrud i villa – Karlslunde .
Mandag kl. 18.26 modtog politiet anmeldelse fra Råbjerg i Karlslunde, hvor der mandag mellem kl. 08.30 og kl. 18.20 var opbrudt et vindue ved underboring. Fra stedet stjålet en bærbar PC.
Tyveri fra personbil – Roskilde .
Mandag aften kl. 20.19 blev en 22-årig mand fra Roskilde udsat for tyveri. Den 22-åriges bil stod på Ringstedgade, hvor han havde forladt bilen med motoren kørende. Han skulle aflevere noget affald, og da han kom tilbage, var nøglerne fjernet fra bilen.
Den 22-åriges held var, at hele bilen ikke var stjålet men kun nøglerne. Det er i øvrigt en overtrædelse af færdselsloven, hvis man ikke sikrer sin bil, når man går fra den.
Indbrud i autohandel – Roskilde .
Kl. 21.13 fik politiet en ameldelse fra en autohandel på Københavnsvej i Roskilde, hvor der kl. 21.13 blev brækket en cylinderlås op og fra stedet stjålet 20 dæk med fælge.
Forsøg på tyveri af bil – anholdelse – Greve .
Kl. 22.05 foretog en 27-årig mand en civil anholdelse, da han tog en 17-årig dreng fra København og en 15-årig dreng fra Ryomgård på fersk gerning efter de to knuste en rude i den 27-åriges bil i Hedelyparken i Greve.
Politiet blev tilkaldt og de to unge blev afhørt og sigtet for forsøg på brugstyveri af bilen. De blev begge løsladt ud på natten, og det er nu op til politiets jurister at vurdere, hvad sagen skal ende med.
Indbrud i supermarked – Borup .
Kort efter midnat, tirsdag kl. 00.14 modtog politiet anmeldelse fra SuperBrugsen i Borup, hvor der var konstateret indbrud. Politiet mistænker den mand, der kl. 23.29 blev anholdt i Borup, for at stå bag indbruddet, og det vil blive undersøgt nærmere i løbet af tirsdagen.
Spirituskørsel – Lellinge, Køge .
Natten til tirsdag kl. 01.15 anholdt politiet en 29-årig mand fra Køge, der blev truffet kørende på Kongebrovej i Lellinge.
Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve og afhørt og sigtet for spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden, da han tidligere var frakendt retten til at føre bil.
pm

null

Publiceret 30 November 2010 11:00