Kevin McLeod har holdt et meget stabilt niveau i de seneste mange kampe.

Kevin McLeod har holdt et meget stabilt niveau i de seneste mange kampe.

Hvidovre Ligahockey er en god historie for tiden

Holdet spiller rigtig godt og tager mange vigtige points til tabellen

Efter den ufrivillige landsholdspause har Hvidovre Ligahockey spillet 5 kampe, hvor det er blevet til 8 point efter tre sejre. En sejr udløser 3 point, men kampen mod Rødovre blev vundet efter straffeslag og udløser dermed kun 2 point.

Af
ebohvidovreavis.dk

- Da vi fik målmand Michael Madsen skadet blev jeg noget usikker omkring de point, vi gerne skulle have efter landsholdssamlingen, fortæller træner Jesper Andersen. - Jeg havde aldrig turdet håbe på, at vi efter 5 kampe kunne stå med 8 point, fordi en målmand er så vigtig en spiller for et hold. Men de to unge målmænd; Oliver Svan og Mathias Kaufmann har begge taget deres chance og vist, at de er rigtig godt på vej, og det er super vigtigt for holdet. I øjeblikket er vi en god historie, fordi vi rent faktisk spiller en god gang hockey og også vinder nogle af vore kampe... - 6-2 over både Frederikshavn og senest Odense i lørdags taler sit eget sprog. Vi burde have gjort det bedre mod Esbjerg og i Aalborg, hvor vi havde mulighederne, men ikke forstod at slå til, da chancen bød sig. Ærgerligt, at vejret har været så dårligt, så ikke så mange tilskuere har kunnet se, hvad vi har at byde på... Lige start Opgøret lørdag aften hjemme mod Odense fik en lige start. Odense måtte så have en spiller i straffeboksen, og i power play var Hvidovre og Nicklas Hansen uhyre effektive. Hvidovre havde valgt at starte med Mathias Kaufmann i målet, og det var en god beslutning. - Oliver Svan har gjort det fantastisk i de forrige kampe, fortsætter træner Jesper Andersen. - Men vi syntes, at Oliver Svan så lidt brugt ud efter de seneste træninger samtidig med, at Mathias Kaufmann har set forbandet ud. Han ville tilbage i målet, og da Odense spiller et spil med mange folk og meget trafik foran modstanderens mål, blev Mathias Kaufmann foretrukket, da han er lidt større end Oliver Svan. Mathias Kaufmann kvitterede da også med nogle meget vigtige redninger i afgørende situationer... - Odense fik udlignet i 2. periode, men i undertal fik Kevin Mcleod bragt os i front. Tilbage vendte Alexander Sundberg blokerede et skud i egen zone og slog hurtigt kontra. Her blev han fældet og blev tilkendt et straffeslag, som han scorede på til 3-1. Odense forsøgte så at få momentum ved at skabe lidt håndgemæng, og det takserede dommerne til to udvisninger til begge hold, og i den periode scorede vi igen. Peter Persson øgede til 4-1. Herefter skiftede Odense målmand, og det er tredje kamp i streg på hjemmebanen, hvor modstanderen skifter målmand. Det er åbenbart ikke så nemt at spille i Hvidovre. - En af vore helt store profiler i kampen, Peter Persson, øgede i undertal til 5-1, og så var kampen næsten afgjort. Vi tog lidt løst på det og ville gerne vise lækkerier, og det kostede en hurtig scoring til Odense. Da de kort efter havde en kæmpe chance for at reducere yderligere, tog vi en time out. Vi skulle lige blive enige om, hvad vi nu var der for, og da vi igen fik fokus det rigtige sted hen, kørte vi sejren sikkert hjem. Dirk Southern scorede til 6-2 kort før tid... På fredag kl. 21.00 spiller Hvidovre i Rødovre. Kampen vises også på TV, og der er gratis adgang.


Hvidovre Ligahockeyspilleren Daniel Høhl får stor ros af træner Jesper Andersen for altid at levere og slide for holdet.

Hvidovre Ligahockeyspilleren Daniel Høhl får stor ros af træner Jesper Andersen for altid at levere og slide for holdet.

Publiceret 30 November 2010 09:00