Sent tirsdag eftermiddag satte vinteren i Hvidovre for alvor ind. Det var koldt, det blæste og regnen gik - i løbet af de par timer som det tog det meste af Engstrandskolen at gå fra skolen ad Hvidovrevej til Rådhuset - over i slud og sne. Men vejret forhindrede ikke forældre, elever og lærere i at demonstrere deres utilfredshed og frustrationer over den beslutning, som de fleste vist godt vidste senere tirsdag aften ville blive vedtaget i byrådssalen.
Det startede i eftermiddagsmørket som et fakkeltog fra Engstandsskolen. Men regnen og blæsten gjorde hurtigt kort proces med ilden. Men vejret kunne ikke slukke for forældre og elever som sammen med skolens lærere foran Rådhuset forsøgte at råbe politikerne op. Protesterne blev hørt - men ikke fulgt. Med 15 stemmer af 21 besluttede kommunalbestyrelsen at lukke Engstrandskolen.

Sent tirsdag eftermiddag satte vinteren i Hvidovre for alvor ind. Det var koldt, det blæste og regnen gik - i løbet af de par timer som det tog det meste af Engstrandskolen at gå fra skolen ad Hvidovrevej til Rådhuset - over i slud og sne. Men vejret forhindrede ikke forældre, elever og lærere i at demonstrere deres utilfredshed og frustrationer over den beslutning, som de fleste vist godt vidste senere tirsdag aften ville blive vedtaget i byrådssalen. Det startede i eftermiddagsmørket som et fakkeltog fra Engstandsskolen. Men regnen og blæsten gjorde hurtigt kort proces med ilden. Men vejret kunne ikke slukke for forældre og elever som sammen med skolens lærere foran Rådhuset forsøgte at råbe politikerne op. Protesterne blev hørt - men ikke fulgt. Med 15 stemmer af 21 besluttede kommunalbestyrelsen at lukke Engstrandskolen.

Regn og sne forhindrede ikke stor demonstration

¿Revolutionen¿ blev ikke aflyst til trods for det dårlige vejr

Publiceret 30 November 2010 09:00