(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Civil anholdelse af ung butikstyv

Onsdag aften kl. 18.20 gjorde en ung mand sig til butikstyv og dermed kriminel da han var på indkøb i Netto på Fasanvej i Køge.
Sammen med to kammerater stjal han 5 stk. mælkesnitter og 4 stk. dumle. Sigtede forsøgte at forlade butikken uden at betale, men det slap han ikke godt fra, idet en butiksdetektiv tilbageholdt ham til politiet nåede frem.
Onsdag, i tidsrummet fra kl. 08.00-13.30, er der sket et tyveri fra et kontor på Kirketorvet i Store Heddinge. Fra en taske, der stod på gulvet bag skrivebordet, er stjålet en pung i sort skind, 2-fløjet med diverse personlige kort, Visadankort, sygesikringsbevis, kreditkort og kontanter.
Tyveri har også fundet sted i Køge Svømmeland i Ølby Centret. I tidsrummet mellem kl. 15.00-16.00 onsdag eftermiddag er der fra omklædningsrummet stjålet en Samsung mobiltelefon, sort læderpung indeholdende kreditkort, sygesikringsbevis, diverse andre kort og 20 kr.
Udover dette har Midt- og Vestsjællands Politi det seneste døgn modtaget anmeldelser om fire indbrud i private beboelser - to i Køge, et i Bjæverskov og et i Greve, samt tre indbrud/tyverier fra personbiler, parkeret i Greve.
pm

Publiceret 16 December 2010 08:45