Andreas Sørensen - skifter til HB Køge. (Arkivfoto: Akademisk Boldklub/HB Køge).

Andreas Sørensen - skifter til HB Køge. (Arkivfoto: Akademisk Boldklub/HB Køge).

Andreas Sørensen skifter til HB Køge

Rutineret forsvarsspiller starter op når der kaldes til første træningssamling mandag den 10. januar.

Næppe var 2011 over os, før HB Køge kunne præsentere et nyt navn i førsteholdstruppen.
HB Køge forstærker nemlig defensiven med 26-årige Andreas Sørensen, der samtidig bliver genforenet med sin tvillingebror - Thomas Sørensen.
Andreas Sørensen har senest spillet en halvsæson for HIK i 2. Division, og inden det hos storsatsende AB i toppen af 1. Division. Tidligere har han også spillet Superliga- og 1. Divisionsfodbold i Vejle Boldklub. Ungdomstiden foregik i Lyngby Boldklub, men et spændende tilbud fra Ølstykke FC fik tvillingerne Andreas og Thomas Sørensen til den nordsjællandske klub, hvor det blev til rigtig mange kampe i 1. Division.
Herfra skiltes vejene for de to brødre. Thomas Sørensen tog imod et tilbud fra Herfølge Boldklub, mens Andreas Sørensen skiftede til Vejle.
- Andreas Sørensen har det som en topspiller skal have. Hurtighed, taktisk forståelse, god teknik og de lederegenskaber, som er så vigtige på et hold. I HB Køge tror vi, at Andreas kan få løftet sit spil, og desuden få gavn af ham i omklædningsrummet, når de mange unge spillere skal guides, siger sportsdirektør Per Rud til www.hbkoge.dk.
I første omgang spiller Andreas Sørensen som amatør, og har fundet et job, som kan kombineres med topfodbold, men han gør det klart, at drømmen om fuldtidsfodbold og Superligafodbold i HB Køge skal forfølges.
Andreas Sørensen vil i HB Køge optræde i trøje nummer 2, og han starter træningen sammen med resten af HBK-truppen mandag den 10. januar.
Læs mere på www.hbkoge.dk.
pm

null

Publiceret 03 January 2011 05:45