Hele familien Hübertz samlet i Kino på Ro's Torv. Forrest Mie og Leif. Bagest fra venstre: Janni, Poul og Lone. (Foto: Erling J. Pedersen)

Hele familien Hübertz samlet i Kino på Ro's Torv. Forrest Mie og Leif. Bagest fra venstre: Janni, Poul og Lone. (Foto: Erling J. Pedersen)

Familie-biffen

Mor, far, to børn og svigerdatter kører Kino på Ro's Torv

Af
Af Torben Kristensen

- Det er fantastisk, vi kan arbejde sammen her, siger Mie Hübertz, der sammen med gemalen Leif har skabt den store Kino biograf på Ro's Torv efter mange års hårdt arbejde. Nu hjælper børnene, Lone og Poul, samt svigerdatteren Janni også til i familie-virksomheden.
- Nogle gange må man selvfølgelig bide noget i sig, men vi har fundet en måde at fungere sammen på, så det går fint, forklarer Mie.
- For os er det også en stor tilfredsstillelse at se, hvordan børnene nu er med, så der er nogle til at føre vores arbejde videre.
Leif Hübertz forklarer, at datteren og svigerdatteren allerede er med på fuld tid, mens sønnen Poul lige skal have lov til at blive helt færdig som fodboldspiller først.

Udvider i naboby

- Vi håber at kunne udvide med en biograf i en anden by, f.eks. i Køge eller Holbæk. Men det er ikke så nemt at finde frem til noget.
- Virksomheden her har selvfølgelig ændret sig meget, fra dengang vi var et lille mand-og-kone-firma i Algade. Heldigvis har vi en masse gode medarbejdere, hvoraf nogle har været hos os i mange år.
- Ellers kunne det heller ikke lade sig gøre, forklarer Leif Hübertz.
Mie Hübertz synes stadig, det er rart, at familien også er sammen på jobbet: - Men selvfølgelig skal der også bestilles noget. Det er ikke hygge altsammen.

Digitalisering

Biograf-salene på Ro's Torv er i gang med at indføre den nyeste teknologi, digitalisering, som bl.a. giver skarpere billeder. Foreløbig er det indført i to sale, og et par år i alle fem.
- Vi har en størrelse, så vi altid også kan vise de nyeste film i Roskilde. Det har også ført til, at vi i forhold til byens størrelse er en af de biografer, som har allerstørst belægning, fortæller en stolt Leif Hübertz.

null

Publiceret 09 January 2011 10:00