Annoncechef Jakob Ekstrøm, Erhvervs Avisen Sjælland. (Foto. JCJ).

Annoncechef Jakob Ekstrøm, Erhvervs Avisen Sjælland. (Foto. JCJ).

Godt nytår - Nyt godt navn!

Erhvervs Avisen Sjælland er det nye navn på regionens foretrukne erhvervsavis!

Af
Søren Dam

NAVNESKIFT: Samtidig med at vi er gået ind i et nyt år, har vi benyttet lejligheden til at skifte navn, ligesom avisens designlinje er blevet udsat for en fornyelse, fortæller annoncechef Jacob Ekstrøm!

Udviklingen

Erhvervs-Avisen Sjælland startede som Erhvervssider i Lørdags-Avisen for Ca. 7 år siden, og har lige siden udviklet sig i retning af en stadig mere selvstændig avis, fortsætter han.
- Og siden beslutningen om udvidelse af dækningsområdet til Region Sjælland i oktober 2010, er behovet for et navn, der understreger mediets funktion som en selvstændig regional erhvervsavis, endnu mere udtalt, og afføder altså nu navneskiftet. Avisens erhvervsmæssige indhold vil samtidig blive endnu kraftigere signaleret ved avisens trykning på svagt farvet papir.
- Vi er alle vores kunder og samarbejdspartnere dybt taknemmelige for den meget flotte modtagelse, de har givet Erhvervs Avisen Sjælland i det nye store dækningsområde, udtrykker han. Vi har fået bekræftet, at der er et stort behov for et erhvervsrelateret medie, der fokuserer på virksomhederne i området, og det omgivende miljø.
- Vi fortæller den gode, lokale erhvervshistorie, fortsætter han, - og det sætter læserne og brugerne rigtig stor pris på. - De lokale virksomheder i regionen har i Erhvervs Avisen Sjælland en unik markedsføringsmulighed "Business to Business", og til lave omkostninger, når man tænker på hvor mange kontakter man når gennem vores avis.
- Avisen omdeles nemlig hver 14. dag til 17.000 virksomheder i Region Sjælland via Post Danmark. - Derudover husstandsomdelses avisen sammen med Lørdags-Avisen i ca. 45.000 eksemplarer i det Østsjællandske område.
Erhvervs Avisen Sjælland er altså mere end nogensinde mediet, der kan bringe dit firmas budskab ud til andre virksomheder i området.
- Vi kommer gerne og giver dig inspiration og hjælp til den vigtige proces, slutter han.

Publiceret 09 January 2011 16:00