(Colourbox).

(Colourbox).

Råbte ukvemsord efter politiet i Køge

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra

Natten til søndag, kl. 01.50, anholdt politiet en 26-årig mand fra Hårlev, der sigtes for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da han råbte diverse ukvemsord efter politiet på havnen i Køge.
Den 26-årige Hårlev-borger blev løsladt senere på natten medbringende en bøde for sin opførsel.
Mistænkeligt forhold – Gundsømagle.
Lørdag formiddag kl. 10.59 modtog politiet anmeldelse fra Gulddyssevænget, hvor to mænd gik rundt om anmelderens hus, da flere fra familien kom hjem.
De to mænd oplyste, at de manglede kølervæske til deres bil, hvorefter de forsvandt fra stedet. Mændene beskrives som mænd, 20 år, anden etnisk herkomst end dansk, almindelig af bygning, kort mørkt hår.
De kørte en mørkeblå Ford Escort med manglende kofanger og nummerpladen delvist dækket bagpå.
Hændelsen fandt sted mellem fredag 23.30 og lørdag kl. 02.30.
Flagning på politistationen – Roskilde.
Kl. 11.45 blev flaget sat på hovedpolitistationen i anledning af de royale fødsler. Kl. 12.22 fik politiet en melding fra justitsministeriet om at der skulle flages fra offentlige bygninger, men på det tidspunkt var Dannebrog for længst sat i Roskilde.
Drenges leg med ild – Roskilde.
Kl. 18.59 fik politiet anmeldelse om, at 3-4 drenge i 10-12 års alderen satte ild til skraldespande og aviser. En anmelder slukkede ilden. Drengene havde været ved en bålplads, og gløder fra bålet havde tilsyneladende tændt ild i skraldespande. Ingen skade på ejendom. Politiet kiggede efter drengene, men fandt ikke frem til dem.
Overtrædelse af våbenloven – Hvalsø, Lejre.
Kl. 23.21 traf en politimand en 36-årig russer på Tølløsevej i Hvalsø ved Lejre. Han blev fundet i besiddelse af en ulovlig kniv og blev anholdt. Han mistænkes samtidig for at have forberedt et indbrud på stedet.
Den anholdte vil blive afhørt i løbet af lørdagen og politiets jurister vil vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.
Indbrud i villa – Lille-Skensved.
Natten til søndag kl. 01.25 blev anmeldt om indbrud  på Havdrupvej i Lille Skensved, hvilket er sket mellem lørdag kl. 17.15 og søndag kl. 01.15. Et vindue er opbrudt. Politiet har ikke fået endelig opgørelse over det stjålne.
Uro – Ringsted.
Søndag morgen kl. 06.06 var en 5-6 unge oppe at slås på Sct. Hansgade. Politiet kørte frem til stedet, hvor det blev konstateret, at der var ro igen. Ingen blev anholdt eller sigtet.
pm

Publiceret 09 January 2011 12:00