SMC-Biler i Køge holder åbent hus i weekenden 15.-16. januar. (Pressefoto).

SMC-Biler i Køge holder åbent hus i weekenden 15.-16. januar. (Pressefoto).

Sne og sjap er dyrt for bilens brugtpris

Åbent hus hos SMC-Biler Køge.

Flere måneder med sne og vintervejr slider på brugtprisen på din bil. SMC-Biler Køge skyder 2011 ind med fokus på pleje af bilen og snigpremiere på den nye Passat, årets største nyhed fra Volkswagen.  
Har du plejet din bil i december? – Eller har du brugt mere tid på at rydde sne og holde jul? Mange bilejere har ikke haft tiden eller udendørspladsen til at passe bilen, efter at vinteren for alvor satte ind og satte spor på lakken, de ydre dele – og på brugtvognsprisen.
Med åbent hus og værkstedsdage gør SMC-Biler Køge i januar opmærksom på de økonomiske fordele ved at vedligeholde bilen, og introducerer samtidig den nye anmelderroste Volkswagen Passat. Budskabet til alle bilejere er dog det samme: Pas på din bil.
- Salgsværdien af en vedligeholdt bil er typisk 10 til 20 procent højere end en tilsvarende model, som ejeren ikke har passet på. Det kommer faktisk bag på mange, at deres ellers velkørende bil kan miste værdi på grund af almen slitage, siger eftermarkedschef Jannik Pedersen, SMC-Biler Køge, som gerne vil komme situationen i forkøbet, og derfor introducerer dialogmodtagelse.
- Når en bil skal til service eller reparation vil vi gerne booke ejere til at få en gennemgang af bilen sammen med en autoriseret rådgiver. En grundig snak og kig på bilen løfter sløret for gemt slid eller mulige problemer.

Passat på prøve

Nytåret markeres med fremvisning af nye modeller i weekenden den 15.-16. januar. Volkswagen introducerer den nye roste Passat, og i dagene 10.-14. januar forkæler SMC-Biler Passat-ejere med snigpremiere, dialogmodtagelse, værdicheck til værkstedet og gratis vask.
- Den nye Passat er smukkere end forgængeren og et væld af assistentsystemer, gør den til en af segmentets mest innovative og sikre biler. Vi gør lidt ekstra ud af premieren og afholder VIP dage for Passat-ejere hvor de får mulighed for at prøve den nye Passat og gennemgå den gamle med en mekaniker, siger direktør Lars Rasmussen, SMC-Biler Køge.
Den nye Passat introduceres fra 298.900 kr., og den er dermed mere økonomisk attraktiv end forgængeren, som startede på 313.962 kr.
SMC-Biler Køge holder i samme weekend også åbent hus for Škoda, som introducerer Superb Combi GreenLine og tilbyder nu alle modeller – herunder Yeti og Roomster – som GreenLine. Besøgende kan deltage i konkurrencen om en Fabia Hatchback GreenLine, der introduceres ved samme lejlighed.
pm

Publiceret 09 January 2011 14:30