17-årig dreng stjal penge og tog på skiferie

Dybt kriminel 17-årig fra institutionen Nexus brød ind i fiskerhus, stjal pung og tog bagefter på skiferie med ekstra penge på lommen

Af
Af Birgitte Masson

Da Nordsjællands Politi i sidste uge fik en henvendelse fra personalet på institutionen Nexus i Jægerspris, faldt nogle brikker på plads.
Forinden havde en lokal mand med ærinde i fiskerhusene i Gerlev Strandpark mistet sin pung, hvori der lå 1100 kroner og forskellige hævekort. Og da personalet fra Nexus samtidig havde fundet en fremmed mands pung hos en af institutionens stærkt kriminelle unge, så tog det ikke lang tid for politiet at lægge to og to sammen.
Det viste sig, at en 17-årig ung mand fra Nexus havde brudt ind i et af fiskerhusene i Gerlev Strandpark den 2.1. i tidsrummet mellem klokken 20.25 og 21.23. Tilbage på institutionen havde den 17-årige straks bestilt forskellige ting over nettet ved brug af det stjålne dankort.
Henrik Laugesen fra Nordsjællands Politi oplyser til Lokalavisen, at den 17-årige først kan sigtes for tyveriet i næste uge, da han lige nu befinder sig på skibakkerne et sted i udlandet.

Han er nemlig taget på skiferie sammen med de øvrige unge og personalet fra Nexus, formentlig med penge på lommen. Sikkert er det i hvert fald, at pungen er tilbageleveret men uden indhold.

Publiceret 12 January 2011 11:00