(Colourbox).

(Colourbox).

Fængslet for kvalificeret vold

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra tirsdag den 11. januar kl. 07.00 til onsdag den 12. januar kl. 07.00.

Tirsdag middag kl. 12.30 blev en 19-årig mand fra Køge fremstillet i grundlovsforhør sigtet for kvalificeret vold i Store-Heddinge den 3. januar. Den 19-årige blev fængslet til 27. januar.
Brand – Hvalsø, Lejre.
Tirsdag kl. 15.32 kørte politi og brandvæsen til Hovedgaden, hvor der i en lejlighed var ild i gryde, der var hældt sprit i for at holde varmen.
Der skete ingen skade på ejendommen og ingen kom til skade. Politiet tog en snak med personen på stedet og det uhensigtsmæssige i at bruge gryde og sprit til at klare opvarmningen.
Indbrud i villa – Vetterslev, Ringsted.
Tirsdag eftermiddag kl. 16.18 fik politiet anmeldelse fra Skovmarksvej, hvor der tirsdag mellem kl. 12.30 og kl. 16.00 var indbrud. Et vindue brudt op. Fra stedet stjålet Playstations, bærbar PC'er, smykker og kontanter.
Forsøg på indbrud i villa – Kirke-Såby, Lejre.
Tirsdag aften kl. 20.40 blev anmeldt om forsøg på indbrud i villa på Hornsherredvej. I forbindelse med sagen anholdt politiet en 33-årig mand fra Roskilde, der sigtes for indbrudsforsøget.
Manden blev standset af politiet i nærheden af gerningsstedet. I bilen blev fundet værktøj til indbrud m.v.
Politiet undersøger nu den 33-åriges forhold nærmere.
Anholdelse – Ringsted.
Natten til onsdag kl. 00.44 anholdt politiet en 21-årig mand fra Haslev samt en 22-årig mand fra Skive, der begge blev truffet på Køgevej i Ringsted, hvor de blev fundet i besiddelse af nøgle til en varebil, der tidligere var stjålet fra Ringsted Museum.
Begge var påvirket af stoffer. Den bil, som de formodes at ville hente, var fjernet i mellemtiden af ejeren.
Begge anholdte vil blive afhørt i løbet af onsdagen, og politiets jurister vil vurdere, om de skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.
pm

Publiceret 12 January 2011 11:00