David Wilby, Den Rullende Zoneteraprut i Bjæverskov. (Privatfoto).

David Wilby, Den Rullende Zoneteraprut i Bjæverskov. (Privatfoto).

Zoneterapi - en frynsegode der betaler sig

I disse lønforhandlings tider er det måske værd at overveje et frynsegode, som tilgodeser både medarbejderne og arbejdsgiveren og samtidig tjener sig selv hjem igennem sundere og glædere medarbejdere, som kan yde mere på jobbet og på hjemmefronten.
Zoneterapi har vist sig som et meget effektivt redskab i kampen mod sygefravær, men som samtidig giver modtageren et øget velvære og fornemmelsen af at være værdsat af sin arbejdsplads.
Firma behandlinger kan trækkes fra hvis det tilbydes som en sundhedsfremmende foranstaltning til samtlige ansat i en virksomhed.
For at kunne gøre sine behandlinger mere attraktiv har Den Rullende Zoneterapeut valgte at nedsætte priserne på alle sin behandlings tilbud.
Den Rullende Zoneterapeut i Bjæverskov udvider forretningen fra en deltids hobby til fuldtids beskæftigelse og vil gerne kunne leve af sin passion som alternativ behandler.
- Dette giver bl.a. mulighed for at kunne tilbyde zoneterapi eller massage til firmaer og institutioner i dagtimerne, så personalet kan behandles i arbejdstiden som en skjult lønforhøjelse, og samtidig vide at behandlingen er en investering i personalets velbefindende, som giver hurtig og effektiv tilbagebetaling. Firmaet har en sammenklappelig briks og kører gerne ud og behandler hos kunder. Det eneste krav er at der stilles et uforstyrret rum til rådighed på ca. 10 kvadratmeter, fortæller indehaver David Wilby.
David Wilby er RAB godkendt Zoneterapeut og har en aftale med ”Sygeforsikring danmark” således at de af hans klienter som er medlem, kan få tilskud til et behandlings forløb rettet mod en læge diagnosticeret sygdom.
Flere andre sundhedsforsikringer - Skandia, Codan, Danica og Topdanmark - yder også tilskud til zoneterapi behandlinger.
- En RAB - Registreret Alternativ Behandler - godkendelse gives af ZCT når eleven har gennemført, og bestået de fag som zoneterapeut uddannelsen består af. Ud over zoneterapi skal en elev læse og bestå fagene anatomi/fysiologi, sygdomslære, kost og ernæring, psykologi, førstehjælp, ørakupunktur og visuel diagnostik, oplyser David Wilby.
ZCT er branche organisationen for danske zoneterapeuter.
Igennem de sidste år har David Wilby fået mange positive erfaringer fra en meget bred aldersgruppe, fra spædbørn til pensionister.
Diagnoserne spænder fra kolik, irriteret tarm, lindring af smerter i gigtknuder, hekseskud, myoser i nakke og ryg, fibromyalgi, ledsmerter, lindring af smerter ved piskesmæld, uro i benene, lindring af bivirkninger efter kræftoperation i prostata, og en del som blot ønsker et bedre velvære p.g.a. de udrensende effekter en zoneterapi behandling giver.
David Wilby har allerede en behandlingsaftale med et bosted for udviklings hæmmede hvor såvel beboerne og hjælperne nyder godt af hans behandlinger.
David tog en efteruddannelse i Erhvervs & Sports massage sidste efterår og kan nu tilbyde massage kombineret med øreakupunktur, som er meget effektiv mod alle problemer i bevæge apparatet. Massagen varmer og løsner de spændte muskler, mens øreakupunkturen afslapper musklerne, virker smertestillende og forstærker behandlingens effektivitet.
Øreakunpunktur er meget virksomt imod akutte og kroniske smerter i bevæge apparatet, og er et glimrende længerevarende alternativ til smertestillende tabletter. Den kan bruges alene eller som supplement til en zoneterapi eller massage behandling.
Ørerne er, ligesom fødderne, et spejl af kroppen og behandleren kan påvirke kroppen ved at placere nålene i de relevante reflekser.
Zoneterapi kan bruges af alle, og kan afhjælpe mange hverdags lidelser. En del jordmødre bruger zoneterapi som smerte lindring og naturlig afslapning under fødsler.
Se www.familienszoneterapeut.dk for yderlige detaljer.
pm

Publiceret 12 January 2011 14:15