Aflæsning af vandforbrug.

Lasse Kroman, Mejerivej 6, 4050 Skibby
Én, blandt mange, ting der undrer mig, ved den kommunale intelligens. Er hvem er den der har bestemt, at vandmåleren skal, af alle dage aflæses, den 31. december?
Ved min kones hus skal man grave sig igennem al den sne, som kommunen har væltet over målerbrønden, dette skal så gøres i frostvejr! Jeg har et sommerhus i Vellerup Sommerby, da jeg bor i nabolaget, er det muligt for mig, ved hjælp af en skovl, at finde målerbrønden.
Dog skal bemærkes, at før vi blev indlemmet i Frederikssund Kommune kunne vandværket godt finde ud af at aflæse. Hvilken ret har en kommune til at tvinge folk, der har sommerhus, i for eksempel Vellerup Sommerby, Dalby Huse, Kyndby eller Kulhuse, at køre nytårs aften, for at aflæse en vandmåler?
Hvis de bor på Fyn, eller et sted i Jylland. Hvem betaler så for deres rejse, nytårs aftensdag, eller er det en spekulation, at så scorer kommunekassen 184,00 DKK?
Hvem har egentligt bestemt, at vand regnskabsåret skal følge kalenderåret? Kunne det ikke være fra sommerferieperioden til sommerferieperioden? Eller kunne man i disse tider, med EDB, indføre, at en sommerhusejer, melder sin målerstand, når vedkommende kommer til sit sommerhus; men det er måske for svært for en kommune?
Jeg kører 01/01-11 til mit sommerhus, med skovl og spade, leder efter min målerbrønd, da jeg ikke har råd til at betale 184,00 DKK, til den grådige gebyrkasse.

Publiceret 12 January 2011 08:00