Kom i middelhavsstemning hos Mette og Jolanta i Aakanden og Marks Residence i Køge. (Foto: JCJ)

Kom i middelhavsstemning hos Mette og Jolanta i Aakanden og Marks Residence i Køge. (Foto: JCJ)

Aakanden folder sig ud i Køge

Aakanden Jernmøbler fra Borup har nu fået en lille filial i Køge - en lille butik i butikken Marks Residence i Nørregade 24. Aakanden Jernmøbler har igennem syv år haft en spændende forretning i Borup, der primært har åbent i fredag og lørdage.
- Jeg har rigtig mange kunder fra Køgeområdet, som synes, at mine ting er spændende og godt kan lide at komme og blive inspireret. Og selv om der ikke er så langt til Borup, så har jeg gennem nogen tid været på udkig efter en mulighed for at vise mine ting i Køge, fortæller Mette Gottliebsen, der driver Aakanden.
Aakanden udvidede også i november 2010 med en webshop for netop at kunne tilbyde det spændende udvalg til endnu flere.
- Det betyder meget, at jeg har ting, som man ikke kan få andre steder, og så Aakandens jernmøbler som kun kan fås hos os, fortæller hun.
- Vi gør meget for at finde det rigtige til vores kunder. Jeg har mange, der kommer og efterlyser et bestemt stykke møbel - og så finder vi det, siger Mette Gottliebsen, der i næste uge tager på messe i Paris for at finde spændende ting til butikken.
Samarbejdet med Marks Residence, der også ligger på samme adresse i Køge, er oplagt, fordi denne butik blandt andet også tilbyder helt specielle varer fra blandt andet Spanien og Portugal.
- Med Marks Residences mange farver fra Middelhavsområdet og Aakandens dæmpede franske stil i hvide og grålige toner er der skabt en spændende butik, man kun kan blive i godt humør af at besøge, mener Mette Gottliebsen.
Onsdag den 19. januar kan man møde både Jolanta og Mette i butikken, blive inspireret af stemningen drømme sig ned til Middelhavet, og de lover, at der også er gode tilbud at finde.
Se mere på www.aakanden-borup.dk og www.marksresidence.dk.
mr

Publiceret 13 January 2011 17:30