(Colourbox).

(Colourbox).

Brand og kraftig røgudvikling i Lidemark

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra onsdag den 12. januar kl. 07.00 til torsdag den 13. januar kl. 07.00.

Onsdag eftermiddag kl. 14.14 kørte politi og brandvæsen til Vollerslevvej ved Bjæverskov, hvorfra der var indløbet en anmeldelse om brand i firmaet Lidemark Plast.
Alle medarbejdere kom ud af huset, hvor der var kraftig røgudvikling, der heldigvis ikke var giftig.
Branden er muligt opstået i en maskine på stedet, men det vil politiets teknikere nu undersøge nærmere.
Mistænkeligt forhold – Greve.
Onsdag formiddag kl. 10.55 blev politiet sendt til stranden ved Åmosevej i Greve, hvor en anmelder netop havde set noget i strandkanten, som anmelderen mente kunne være rester af et menneske.
Politiet kørte til stedet, og sagen blev hurtigt afdramatiseret. Det viste sig, at der var tale om forrådnet skrog af formentlig en svane.
Der er i alt fald ikke tale om et menneske. Greve kommune orienteret og ville sørge for at fjerne resterne af dyret.
Tyveri fra tandlægeklinik – Roskilde.
Onsdag kl. 14.19 fik politiet anmeldelse om tyveri fra tandlægeklinik på Jernbanegade, hvor en mand kl. 1350 kom ind i receptionen og fra en skrivebordsskuffe stjal han en check og kontanter.
Manden beskrives som: Mand, kraftig af bygning, 170-180 cm. høj, sort jakke med hætte, mørke bukser og kraftigt fodtøj. Medbragte en plasticpose fra Netto.
Arbejdsulykke – Roskilde.
Onsdag eftermiddag kl. 14.29 kørte en patrulje til Maglegårdsvej i Roskilde, hvor en 32-årig mand fra København under arbejde på stedet faldt ca. fem meter ned fra et tag, hvor man var i færd med at lægge tagpap. I faldet ramte han en varebil.
I lægehelikopter blev den tilskadekomne fløjet til Rigshospitalet, da han har brækket ryggen. Arbejdstilsynet foretog undersøgelser på stedet.
Brandundersøgelse – Viby Sj.
Onsdag kl. 19.38 blev politiet kaldt til Toftevangen i Viby, hvor der var ild et brændeskur. Ilden blev slukket, men det vides ikke hvordan ilden opstod. Der er mistanke til affyret fyrværkeri. Politiet undersøger.
Flaskekast mod toget – Roskilde.
Kl. 22.02 anmeldte DSB, at der var kastet en flaske mod et tog på Roskilde Station. Flasken blev kastet af én af tre mænd, som var blevet afvist i toget. Anmelderen vidste dog ikke, hvem af de tre, der havde kastet flasken.
Politiet fik fat i de tre mænd på 24, 26 og 28 år fra Roskilde, Kalundborgs opland og Bornholm. De erkendte at være de tre, der blev afvist, men nægtede at have kastet en flaske.
Da der ikke var sket nogen skade, og da politiet ikke kunne bevise skyld i sagen, fik de tre lov til at fortsætte med en taxa.
Indbrud i fritidshus – Strøby Egede.
Onsdag aften kl. 22.03 anmeldte en fritidshusejer at der i tiden fra onsdag kl. 05.40 til kl. 22.00 havde været indbrud i hans hus på Brinken i Strøby Egede. Et vindue blev brudt op, og der blev stjålet diverse elektornik og penge.
Forsøg på tyveri – Kirke-Såby, Lejre.
Onsdag kl. 23.28 så et vidne, at to mænd sprang ind over hegnet til genbrugpladsen på Landevejen. Vidnet ringede til politiet, og da de to mænd fandt sig opdagede, stak de af. Politiet ledte forgæves højt og lavt efter dem.
Spirituskørsel – Roskilde.
Onsdag aften kl. 23.49 anholdt politiet på Københavnsvej en 36-årig kvinde uden kendt adresse for spirituskørsel i en personbil.
Kvinden fik udtaget en blodprøve og derefter løsladt. I hendes bil var endvidere en 30-årig kvinde, ligeledes uden kendt adresse.
Hun var så beruset, at politiet ikke skønnede, at hun kunne klare sig selv. Hun blev taget med på politigården, hvor hun sov i fem timer.
pm

Publiceret 13 January 2011 11:00