Der var flot fremmøde da der onsdag aften blev orienteret om 10. klasse i skoleåret 2011-2012. (Privatfoto).

Der var flot fremmøde da der onsdag aften blev orienteret om 10. klasse i skoleåret 2011-2012. (Privatfoto).

Fuldt hus til infomøde om 10.klasse i Køge

Onsdag aften den 12. januar var ikke færre end 150 elever og forældre fra Køges 9. klasser mødt frem til informationsaften om 10. klasse 2011-2012. Mødet foregik på Ellemarksskolen, Gymnasievej.
Det var således for en fyldt sal, at skoleleder Lone Svarre Petersen kunne byde velkommen og efterfølgende give ordet til de ansatte i 10.klassecenteret.
Gennem billeder, oplæg og workshops orienterede koordinator Ole Boye Nielsen og de øvrige lærere om indholdet i et 10.klasseforløb i Køge.
Ole Boye Nielsen og Mette Wiberg orienterede forsamlingen om de overordnede formål med at gå i 10.klasse. De fortalte, at de unge i løbet af et 10.skoleår vil opleve faglig undervisning på højt niveau, grundig uddannelsesvejledning og ikke mindst undervisning og oplevelser, der vil modne og afklare de unge.
Efterfølgende havde forældre og elever mulighed for at gå ud i workshops og blive orienteret om 10.klasses linjetilbud. Skolen udbyder 7 linjer, hvor elever gennem et helt år kan fordybe sig i udvalgte områder som Science, Sprog, IT, Idræt og adventure, Krop og stil, Medier og Mad.
Elever fra nuværende 10.klasse havde sørget for, at forældre og elever i pauserne fik serveret kaffe og hjemmebagt kage.
- Der var således tale om et vellykket og velbesøgt møde, hvor kommunens 9.klasseelever og deres forældre fik et godt indtryk af, hvad 10.klasse kan tilbyde, fastslår skoleleder Lone Svarre Petersen.
pm

Publiceret 13 January 2011 16:15