Ugens film i Kom-Bi

Uge 3 byder på Danmarkspremiere på filmen 'Due Date' i Kom-Bi, Hornslet.

Due Date

Stakkels Peter Highman. Hans kone i L.A. skal føde om fem dage, men problemerne tårner sig op allerede i Atlantas lufthavn, hvor Peter får byttet sin mappe ud med en anden. I flyet lykkes det sidemanden, den omvandrende katastrofe Ethan, at få dem begge smidt af, hvorfor den noget anspændte Peter er tvunget til at få et lift vestpå i Ethans lejebil. - Og så går alting først virkelig galt. Danmarkspremiere i Kom-Bi torsdag 20. januar

Meet the Parents - Little Fockers

Endelig har Greg Focker overbevist sin mistænksomme svigerfar Jack om, at han rent faktisk er sin kone Pam værdig. Parret har fået tvillinger, og alt er fryd og gammen - lige indtil Greg bliver nødt til at tage et ekstra job. Det falder ikke i god jord hos svigerfar. Da Pams ekskæreste Kevin samtidig melder sin ankomst til tvillingernes fødselsdag, får Greg travlt med at holde sammen familien.

Alt hvad du har

Lisa Jorgensons kæreste Manny er kvik til at kaste bolde - og ikke så meget andet… Men så render hun på en gammel bekendt: finansmanden George, hvis karriere er på vej ned i kloakken. Da Lisa præsenterer George for Manny, ligger trekantsdramaet lige til højrebenet - for måske er Lisa bedre tjent med en kejtet, men klog forretningsmand end en dum, blond baseballspiller? Komedie med Reese Witherspoon, Jack Nicholson og Owen Wilson.

Klovn – The Movie

Langt om længe ser det nu ud til, at den ellers så overbærende Mia har fået nok af Franks manglende rygrad og situationsfornemmelse. For at bevise sit værd som mand og forsørger stjæler Frank sin nevø Bo og slæber ham med på sin og Caspers kanotur op ad Gudenåen. Ændringen passer skidt ind i Caspers kram, da hans eneste formål med turen er at knalde sig halvt fordærvet på et luksusbordel nær Silkeborg.

Narnia – Morgenvandrerens Rejse – 3D

Ombord på det fantastiske Narnia-skib ”The Dawn Treader” vender vi tilbage til C.S. Lewis' fortryllende og magiske verden. I denne nye spillefilm i serien af filmatiseringer af de populære Narnia-fortællinger drager Edmund og Lucy Pevensie af sted på nye eventyr sammen med deres fætter Eustace og deres fælles royale ven Prins Caspian. På skibet forsvinder de ind i et mystisk maleri, der fører dem ud på en utrolig rejse med oplevelser og farer, der overgår deres vildeste fantasi.

Min Søsters Børn vælter Nordjylland

Onkel Eriks teorier om fri opdragelse skal stå deres prøve, da han omdanner en tidligere krigsbunker i Jylland til et center for familieterapi. Hans største problem er dog de lokale politikere, som ikke er meget for at få en konkurrent til det lokale wellness-center. Sammen med fru Flinth griber Onkel Erik og hans søsters børn til tyskens gamle våben for at tryne de væmmelige boligspekulanter.

Megamind - 3D

De kom begge til Jorden som spæde, intergalaktiske hittebørn. Mens alt flaskede sig for den populære Metro Man, så endte Megamind som en forhadt superskurk. Da det lykkes Megamind at udslette sin ærkefjende, begynder han at kede sig - for hvad er en skurk uden en helt? Han skaber derfor en ny magtfuld modstander, der tilfældigvis også er lun på Megaminds hemmelige flamme: tv-reporteren Roxanne.

Publiceret 13 January 2011 17:44