Solrød Comets spillerne fik to point ud af de to kampe i Jylland. (Arkivfoto: JCJ)

Solrød Comets spillerne fik to point ud af de to kampe i Jylland. (Arkivfoto: JCJ)

En blandet jysk fornøjelse

Solrød Comets havde en travl sidste weekend, som bød på hele to kampe i det jyske, og det blev en blandet oplevelse for kometerne

Af
Martin van Dijk

Solrød Comets spillerne var i weekenden en tur i det jyske, hvor den stod på to kampe imod modstandere, som lå placeret over kometerne i tabellen. Fredag aften var Solrød spillerne i aktion i det sønderjyske, hvor rækkens daværende nummer fem fra Haderslev tog imod.
Kometerne lagde ellers fint ud og førte det meste af kampen, men forsvaret haltede gevaldigt igennem samtlige 40 minutter, og det betød, at Haderslev fik mange nemme scoringer, og i sidste ende blev det til et nederlag på 78-87.

Lige modsat

Lørdag morgen gik turen så til den anden ende af Jylland, hvor Lemvig ventede. Nordjyderne var før kampen placeret som nummer to i rækken, og de kørte da også kometerne over i starten af kampen. Solrød kom således hurtigt bagud med 10 point, og det var først i tredje periode, at kometerne begyndte at spise sig ind på forspringet.
Det gjorde de dog tilgengæld så godt, at det endte med en sejr på 80-75, og dermed kunne der sættes to point ind på kontoen efter turen rundt i det jyske.
Næste weekend står den også på to udekampe for Solrød Comets imod henholdsvis Århus BF og Skt. Klemens fra Odense

Publiceret 19 January 2011 16:15