Projektet ”Drengedrømmen” har det mål at finde en muligvis ny Superliga stjerne, eller måske endda en ny landsholdsspiller. (Colourbox).

Projektet ”Drengedrømmen” har det mål at finde en muligvis ny Superliga stjerne, eller måske endda en ny landsholdsspiller. (Colourbox).

Er du det næste stortalent?

TV 2s fodboldmagasin ”Hutlihut” og FC Midtjyllands fodboldakademi jagter Danmarks nye store fodboldtalent. Er du frisk, bliver der afholdt auditions i uge 3 og 4.

Af
Af Sebastian Gloor

Er du det næste store danske fodboldtalent, så er det bare med at tage fodboldstøvlerne og benskinnerne på, for TV 2s fodboldmagasin ”Hutlihut”, og FC Midtjyllands fodboldakademi åbner nu muligheden for unge drenge i årgangen 1995 og 1996 at ligge audition den 23, 24 og 25. januar.
Projektet kaldes ”Drengedrømmen”, har det mål at finde en muligvis ny Superliga stjerne, eller måske endda en ny landsholdsspiller. Vinderen kan se frem til at blive optaget på FC Midtjyllands fodboldakademi på et 3-årigt skoleforløb, som starter i August 2011.
- Akademiet kan tilbyde den bedste fodbolduddannelse herhjemme, siger akademidirektør Claus Steinlein, der tilføjer, at der årligt bliver brugt tocifrede millionbeløb på at udvikle de ti største talenter i hver årgang.
- Typisk træner vi fodbold allerede 7.45. Inden da har vi spist morgenmad, og herefter passer spillerne deres helt almindelige skolegang, inden der om eftermiddagen er træning igen. Om aftenen har de unge tid til at være helt almindelige unge mennesker, siger Claus Steinlein.
 De tre auditions afholdes i DGI-huset Vejle, i Roskilde Kongres- & Idrætcenter og i Stadome Danmark i Ikast. Ved hver audition bliver der udvalgt 25 talenter, hvorefter der bliver fravalgt talenter hen ad vejen.
Der afholdes efterfølgende 12-14 træningspas frem mod maj.
- Det er enestående, at danske drenge får denne chance for at komme tættere på drømmen. Og stort for dansk fodbold, at så mange med talent kommer ud til offentligheden. Ingen er i tvivl om talentmassen herhjemme, men her får vi den at se i lys lue. Det er sådan, de har gjort det i hollandske Ajax Amstaerdam, som vel nok har Europas bedst kendte fodboldskole. Jeg glæder mig rigtigt meget til bold og begejstring, siger TV 2|SPORTENs Flemming Toft, som er en af dommerne i ”Drengedrømmen”.
Mandag den 28. februar vises sæsonpremieren af ”Drengedrømmen" i ”Hutlihut”. Efterfølgende kan der ses indslag i ”Hutlihut” hver mandag.
Mandag den 30. maj bliver vinderen af ”Drengedrømmen” kåret live i ”Hutlihut”.
Tilmelding til audition er nødvendig, så gå ind på sporten.tv2.dk og se, hvordan du tilmelder dig.

Publiceret 19 January 2011 14:15