Køge Basketball Klubs herrehold har indtil nu haft en flot sæson. (Arkivfoto: JCJ).

Køge Basketball Klubs herrehold har indtil nu haft en flot sæson. (Arkivfoto: JCJ).

Køge Basketball Klub er suveræn

I sæsonen 2010/2011 har Køge Basketball Klub haft en fantastisk sæson. 11 sejre ud af 11 mulige gør, at Køge fører 2. divisionen suverænt

Af
Af Sebastian Gloor

Køges Basketherre i 2. Divison konsoliderede i søndags deres førsteplads i rækken, da holdet vandt med hele 17 point over rækkens nummer to fra Jonstrup. Det betyder, at holdet ligger nummer et i rækken med to point ned til BMS, og Køge har tilmed spillet to kampe mindre.
Dermed fik holdet en rigtig god start på 2011, som byder på hele tre topkampe i træk. Den første var mod Jonstrup i søndags, og det fortsætter så med to forhåbentlig lige så succesfulde kampe mod Holbæk på lørdag, og BMS kommer på besøg i Køge den 7. februar.
Med sejre i de to kampe kan Køge isolere sig i toppen som et suverænt tophold med hele seks point ned til nummer to.

Perfekt sæson

Køge er i gang med en perfekt sæson, og kan til forskel fra de sidste sæsoner spille sig direkte op i 1. division.
De to forrige sæsoner er Køge blevet nummer to i 2. division, og har derfor skullet spille oprykningsfinaler for at komme videre op. Begge år har de tabt. Det var Solrød, der slog Køge i kampen om 1 division i 2008, og året efter var det så Glostrup, der gjorde livet surt for Køge mandskabet.
Der er mulighed for at komme og støtte Køge Basketball Klub i kampen om en plads 1. division. Holdet spiller deres hjemmekampe i Køge Hallen, og den første er topkampen imod Holbæk lørdag den 22. januar klokken 16.30

Publiceret 19 January 2011 18:15