(Colourbox).

(Colourbox).

To personer bragt til sygehuset efter færdselsuheld

Uddrag af dægnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra tirsdag den 18. januar kl. 07.00 til onsdag den 19. januar kl. 07.00.

Tirsdag kl. 16.43 skete et færdselsuheld på Køge Bugt Motorvejen i den sydgående retning mellem afkørsel 27 og 28 ved Greve.
Det var fire biler, der i fjerde vognbane kom for tæt på hinanden og forulykkede.
To personer blev kørt på sygehuset for check, men der var tilsyneladende ingen, der kom slemt til skade.
Indbrud i bodega – Roskilde.
Tirsdag formiddag kl. 09.07 blev anmeldt om indbrud på Cafe Guldanden, Borchsgade i Roskilde, hvilket er sket kl. 01.44. Et vindue brudt op og et spiritusskab brudt op. En spilleautomat er brudt op og der er stjålet mønter fra pengeskabe samt 12 kartonner cigaretter.
Fremstilling i grundlovsforhør – Roskilde.
Kl. 09.15 blev en 20-årig mand fra Tåstrup fremstillet i grundlovsforhør. Han var sigtet for vold mod en 28-årig mand den 16. januar i Roskilde. Den 20-årige blev varetægtsfængslet til den 3. februar.
Salg af narkotika – Roskilde.
Tirsdag kl. 09.30 var politiet på en adresse i Roskilde, hvor man fandt et mindre kvantum amfetamin og en riffel m.v. Politiet anholdt en 40-årig mand fra Roskilde, der sigtes for handel med narkotika og overtrædelse af våbenloven. Af hensyn til efterforskningen kan politiet ikke oplyse yderligere om sagen i øjeblikket.
Politiets jurister vil onsdag vurdere, om den anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.
Hærværk – Greve.
Kl. 10.45 fik politiet anmeldelse om hærværk mod en Ford Mondeo, der stod på parkeringspladsen ved Waves i Greve. Hærværket sket ved midnatstid, hvor tre unge hætteklædte fyre er set på stedet, der slog på bilen med en kølle og bl.a. slog venstre sidespejl af. Hærværksmændene beskrives som udenlandsk herkomst, 2 af dem iført blå hættetrøjer og en i grøn hættetrøje.
Butikstyveri – Roskilde.
Tirsdag kl. 11.30 blev en 21-årig mand og en 34 mand, der begge er fra Polen anholdt. De to sigtes for butikstyveri af x-box spil og parfume, og den ene blev yderligere fundet i besiddelse af amfetamin.
Begge bliver fremstillet i grundlovsforhør onsdag med krav om varetægtsfængsling.
Butikstyveri – Roskilde.
Kl. 14.30 blev en 44-årig mand fra Vanløse anholdt og sigtet for tyveri i Kvickly i Roskilde, hvor han havde stjålet Nintendo spil og dvd film. Han blev løsladt efter afhøring.
Narkotika – Roskilde.
Tirsdag aften kl. 18.36 var politiet hos en 51-årig mand på hans bopæl i en mindre by i Roskildes opland. Man mistænkte manden for at have narkotika på bopælen. Det viste sig at holde stik, for politiet fandt 24,5 gram hash. Den 51-årige blev sigtet for overtrædelse af narkotikaloven.
pm

Publiceret 19 January 2011 12:00