Ny leder - ny start

De sidste 10 måneder har været særligt turbulente for Det Konservative folkeparti. I går sagde vi farvel til en engageret og arbejdsivrig leder for partiet. Lene Espersens farvel er et tydeligt eksempel på at politik ikke altid er retfærdig.
Personligt synes jeg, at Lene Espersen har vist, at man ikke skal give op trods kraftig modvind. Der skal ikke herske nogen tvivl om at det var det var den rigtige beslutning, at lade posten som formand for Det Konservative Folkeparti gå videre.
Vi ser i dag Lene Espersen, som trods omstændigheder stadig viser kampgejst og stadigt stort gå-på-mod som politiker. Det fortjener hun et stort skulderklap for.
Det Konservative Folkeparti præsenterede i dag Lars Barfoed som ny politisk leder. Lars Barfoed er uden tvivl, den rigtige til at bestride denne post på nuværende tidspunkt.
Jeg er sikker på at vores nye partiformand formår at samle partiet igen.  De Konservative har været for dårlige til, at kommunikere deres politik ud til vælgerne og det skal der nu rettes op på.
Som folketingskandidat og en del af fremtiden for Det Konservative Folkeparti vil jeg bekendtgøre, at Lars Barfoed har min fulde opbakning til at få skibet på ret kurs. Endeligt skal der lyde et stort tillykke med posten.

Publiceret 19 January 2011 17:15