Annette Grages malerier er fuld af farver og energi. Her er det tre billeder, der tilsammen bærer titlen

Annette Grages malerier er fuld af farver og energi. Her er det tre billeder, der tilsammen bærer titlen "Nordlys". Pr-foto

Forår i horisonten

Ishøj Kultur Café tager i februar forskud på foråret med en udstilling af Annette Grages positive, glade og livsbekræftende malerier

Annette Grage fra Vallensbæk har en lang række udstillinger bag sig, og ser frem til at udstille i Ishøj Kulturcafé i februar:
”Kunst har altid været en del af min hverdag, og i maleriet stresser jeg af, fordyber mig og tanker op”, siger Annette Grage.
Motiverne varierer fra det naturalistiske til det intuitive, hvor det er farverne, der bestemmer. Dette kan ifølge kunstneren virke forvirrende på nogen, mens det for andre kan virke befriende og forfriskende.

Fra Ubberup til Frankrig
De kunstneriske færdigheder har Annette Grage erhvervet sig ved et malekursus på Ubberup højskole, HF i billedkunst på VUC, undervisning hos den lokale billedkunstner Wistremundo Atrero, kursus i Frankrig med undervisning af den sydafrikanske maler Robert McLean i Henry Matisses gamle villa samt endnu et kursus på kunsthøjskolen Engelsholm.
I Ishøj Kultur Café er nedsat et bedømmelsesudvalg til at vurdere de mange ansøgninger fra forskellige kunstnere, der ønsker at udstille deres kunst. Udvalget har for nylig planlagt de fleste af dette års udstillinger, og glæder sig til at åbne foråret med Annette Grages farverige malerier.
Udstillingen kan ses i perioden 2.-27. februar 2011. Der er fernisering den 4. februar 2011 klokken 16-17.30 i Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28, Ishøj By Center.


Publiceret 20 January 2011 08:57