Lars Friis Farsøe. (Privatfoto).

Lars Friis Farsøe. (Privatfoto).

Køge-dreng giver motionsløb karakterer

Lars Friis Farsøe er det nyeste medlem af TestTeam, som i løbet af 2011 vil teste mindst 40 motionsløb.

På Køge ås kan man ofte støde på den 25-årige løber Lars Friis Farsøe, når han holder formen ved lige, men fremover skal Lars Friis Farsøe rejse landet rundt for at teste og anmelde motionsløb.
Lars Friis Farsøe, der har boet det meste af sit liv i Nørremarken i Køge, er nemlig en del af det TestTeam, som i løbet af 2011 vil teste mindst 40 motionsløb. TestTeam er et samarbejde mellem løbesiden Motionslob.dk og træningsmagasinet Aktiv Træning.
Lars Friis Farsøe er det nyeste medlem af TestTeam. Han ser frem til den kommende sæsons opgaver, der for alvor tager til i fart, når foråret melder sin ankomst.
- Det er en spændende udfordring at være testanmelder af både store og små motionsløb, og det er en opgave, som jeg tager meget alvorligt. Det skyder op med nye motionsløb, men der er stor forskel på, hvor deltagerne får mest valuta for deres tilmeldingsgebyr. Vi anmelder løbene ud fra en række objektive kriterier, og på Motionslob.dk kan man så straks efter løbet læse om både ris og ros, fortæller Lars Friis Farsøe, der tidligere har spillet tennis i Køge Tennisklub, men som nu altså har kastet sig over motionsløb. 

Alle slags løb anmeldes

Alle slags løb bliver anmeldt – også motionsløb i Køge.
- Vi anmelder alle slags løb lige fra små lokale 5 kilometers løb til Copenhagen Marathon med flere tusinder deltagere. Ingen af de lokale løb i Køge-området er endnu blevet anmeldt, men jeg regner med, at det bliver der lavet om på i den kommende sæson. F.eks. er der allerede i marts indbudt til Køge Herreløb, og det er jo en oplagt mulighed for at få sat Køge på vores løbelandkort, siger Lars Friis Farsøe.
 

Aktiv Træning er ny samarbejdspartner

Magasinet Aktiv Træning, som udgives af Bonnierkoncernen, er Danmarks største træningsmagasin for mænd og har netop indgået en samarbejdsaftale om at støtte TestTeam i år 2011.
Chefredaktør Claus Cancel ser samarbejdet om TestTeam som en naturlig del af magasinets formidling af løbestof.
- Aktiv Træning skal være med ude hvor løberne får jord under sålerne og sved på panden. Med TestTeam kan vi sikre den tætte kontakt med alle landets løbere, som vi lægger stor vægt på, udtaler Claus Cancel.
Lars Friis Farsøes første opgave som løbskritiker i år 2011 bliver Sct. Valentin Milen i Klampenborg søndag den 13. februar.

Publiceret 20 January 2011 05:45