Når rygterne bliver gjort til skamme

En måned inden i det nye skole år oplevede vi, at det var nødvendigt gøre noget, da vores datter igennem længere tid ikke havde trives i sin klasse. Derfor tog vi den svære beslutning at flytte hende midt i et skoleår. Vores valg faldt på Musketerskolen på trods af det negative billede, som skolen har fået primært i medierne. Det skete efter en længere samtale med skolens ledelse omkring skolens tilbud.

Det har været en fantastisk oplevelse for vores datter at komme ind i en klasse, hvor der er et sundt læringsmiljø, hvor differentieret undervisning er en selvfølge, og hvor der er plads til at give det bedste, man har i sig. Det kan jo kun lade sig gøre, tror vi, fordi den enkelte elev bliver mødt af dygtige, kompetente og engagerede lærere.

Vi har oplevet, at det skolen ikke har i nye bygninger og lokaler, det formår skolens lærer at give børnene gennem gode opdaterede undervisningsmetoder, herunder opdateret undervisningsmaterialer og udfordrende aktuelle samfundsrelateret debatter. Eleverne får mulighed for at opøve deres demokratiske kompetencer i form af taletid og indlevelse.

Vi kan ikke sige nok tak til skolens ledelse og lærer for den måde, de har taget imod vores datter, og på den måde gjort, at hun i dag trives over alt forventning og i dag synes, det er sjovt at gå i skole. Så vores bekymringer om at skifte til Musketerskolen blev gjort til skamme, og vi kan kun opfordre andre forældre til at give skolen den chance, de fortjener, for de gøre en kæmpe forskel i børns liv.

Publiceret 20 January 2011 15:26