(Arkivfoto: Daniel Urhøj Das Buro).

(Arkivfoto: Daniel Urhøj Das Buro).

Buskunder får smil, et godmorgen og humør

Nye tilfredshedsmålinger i Køge viser, at der bliver flere og flere rigtig glade kunder.

Buschaufførerne har fået smilene frem hos kunderne – og omvendt. Lige nu strømmer det ind med glade SMS'er til chaufførernes nye SMS-service. I to uger har kunderne i Køge kunne sende SMS'er med ros til buschaufførerne.
De mest populære SMS-ord er smil, godmorgen og humør. Det glæder chaufførerne. Nye tilfredshedsmålinger viser samtidig, at der bliver flere og flere rigtig glade kunder.
En bustur er meget andet end blot at komme på arbejde, i skole eller rundt i byen.
Den handler også om godt humør og oplevelser. Det viser de mange SMS'er med ros, der lige nu strømmer ind til buschaufførerne.
- Det er rart at vide, at netop et smil, et ”godmorgen” og et godt humør står højst på passagerernes hitliste over ting, de holder af. For det samme gælder for os. Særligt smilet skal vi huske på, for det er altid det, man husker, siger buschauffør Tommy Bendtsen.
Jobbet som buschauffør er et servicejob, og det kvitterer kunderne for. Den seneste måling af kundernes tilfredshed viser, at næsten 88 procent er tilfredse eller meget tilfredse med chaufførens fremtræden, og antallet af passagerer, der er 'meget tilfredse' med chaufførens fremtræden er steget fra 20 til 23 procent på et år.
- Jeg synes, at vi har nogle rigtig søde og venlige passagerer. Vi kan godt mærke, at de er tilfredse, og vi kan jo se på målingens tal, at den fornemmelse er rigtig. Men når man lige får en SMS med en sød bemærkning, så varmer det lidt ekstra. Vi buschauffører vil gerne yde kunderne en service ud over at køre dem rundt i byen. Det handler om god stemning og f.eks. hjælp til at finde vej eller det rigtige stoppested, siger Tommy Bendtsen.
Forleden lød en af SMS'erne:
- Hver morgen når jeg tager bussen møder jeg altid et smil når jeg står på. Og når vejret er dårligt og man står og venter på bussen, kan man hurtig blive sur. Men når man så står på bussen og møder et smil, kan det bare redde ens humør. Det er fantastisk!
Her i uge ni kan man ud over et smil midt i regnvejret også få et regnslag af chaufførerne, hvis man står uden regntøj og regnen siler ned. 300 chauffører vil medbringe regnslag til kunder med det behov.
pm

Publiceret 01 March 2011 15:30