ASB Karrierecenter vil i løbet af foråret give studerende fra det

ASB Karrierecenter vil i løbet af foråret give studerende fra det "gamle" Aarhus Universitet mulighed for karriereråd.

Fusion fører flere karriereråd med sig

De første bølger af Handelshøjskolens fusion med Aarhus Universitet vil snart kunne mærkes, når Handelshøjskolens Karrierecenter fremover også skal rådgive studerende på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet med tilbud om karriererådgivning, jobbank, projektopgaver og virksomhedsprofilering.
"Vi har fået godkendelse til, at centret skal dække hele området, så vi også kan tilbyde vores service til de mange studerende på statskundskab, jura, økonomi og psykologi. Det er vi meget glade for. Det betyder, at vi nu får dobbelt så mange studerende som kunder," siger Jette Hammer, der er leder af ASB Karrierecenter, til JP Århus.
Ifølge Per Dalbjerg, der læser økonomi og er medlem af Studenterrådets styrelse, er det også et initiativ de studerende ser positivt på.
»Karrierecenteret er en fantastisk idé, hvis det bliver for alle og ikke bare for de studerende på Handelshøjskolen. Mange studerende efterspørger rådgivning om karriere, cv og ansøgninger, men det er vigtigt, at centret ikke kun rådgiver om private virksomheder, da vores job også ligger på det offentlige område,« siger han til JP Århus.
Karrierecentret bliver tilgængeligt for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet i løbet af foråret.

Publiceret 01 March 2011 07:30