(Colourbox).

(Colourbox).

Hærværk mod sognehuset i Havdrup

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi for tidsrummet fra mandag den 28. februar kl. 07.00 til tirsdag den 1. marts kl. 07.00.

Mandag aften kl. 21.32 fik politiet en anmeldelse om hærværk mod sognehuset på Bistrupvang i Havdrup. Tre ruder er blevet knust i tidsrummet mellem kl. 12.00 og kl. 16.00 mandag eftermiddag.
Køgenser anholdt – Roskilde.
Mandag eftermiddag kl. 17.09 foretog en borger en civil anholdelse på læderstræde, hvor anmelderen bemærkede, at en mand sad i anmelderens bil. Politiet blev tilkaldt og overtog den anholdte, der er en 37-årig mand fra Køge.
Den anholdte var påvirket af medicin. Han sigtes for forsøg på brugstyveri af bilen, og han blev efter afhøring indlagt på sygehus til behandling.
Indbrud i villa – Greve.
Kl. 18.40 blev anmeldt om indbrud i Tejstgården, hvor et vindue var brudt op. Fire store drenge, formentlig af udenlandsk afstamning, den ene med en orange hue, stak af fra stedet. Intet stjålet.
Narkopåvirket bilist – Køge Bugt Motorvej – Solrød.
Mandag kl. 19.53 standsede færdselsafdelingen en bil på Køge Bugt Motorvejen ved Solrød. Bilen blev ført af en 21-årig mand fra Ringsted, der sigtes for kørsel i narkopåvirket tilstand. Han blev løsladt efter udtagelse af blodprøve og afhøring.
Brand i bil – Kirke-Hyllinge, Lejre.
Mandag aften kl. 23.24 fik politiet anmeldelse om en total udbrændt bil, der stod på Brohusvej. Der er mistanke om, at branden er påsat.
Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har bemærket personer ved bilen eller som i øvrigt har hørt om branden.
Ring straks til politiet på tlf. 114.
pm

Publiceret 01 March 2011 11:00