Thomas Holm Hansen - scorede 17 points for Køge mod Broernes BK.(Arkivfoto: JJC).

Thomas Holm Hansen - scorede 17 points for Køge mod Broernes BK.(Arkivfoto: JJC).

Kæmpesejr til Køge Basketball Klub

Af
Per Møller

Mandag aften spillede Køge Basketball Klubs bedste herrehold sæsonens næstsidste hjemmekamp i 2. Division Øst - inden det går løs med de afgørende kampe om oprykning til 1. Division.
For med mandagens meget sikre sejr på 103-59 - den 16. ud af 16 mulige - over Broernes BK er det nu så godt som 100 procents garanti for, at Køge skal deltage i oprykningsspillet. Holdet er inden de sidste fire kampe i 2. Division fire points foran nummer to BMS som holdet oven i købet er bedst mod i indbyrdes kampe.
Og så har BMS desuden spillet to kampe mere end Køge. Så kun sjusk, mega uheld o.l. kan forhindre Køge i at indtage en plads i oprykningsspillet. Og det sker med garanti ikke. Så et stort tillykke med det flotte resultat.
Aftenens kamp mod Broernes BK viste den solide bredde der er i Køge-truppen.
- Vi viste masser af energi og spillede virkelig godt. Og så fik vi vist at bredden i truppen er i orden. Vi fik alle 11 spillere i aktion og alle 11 kom på scoringstavlen og fik ydet en positiv indsats. Det er vi meget glade for, siger Køges assisterende træner, Michael Harding til Lørdagsavisen.dk.
Michael Harding er også glad for, at mange tilskuere havde valgt at lægge vejen forbi Køgehallen til opgøret mod Broernes BK.
- Vi er glade for den store opbakning vi fik. Det påvirker holdet i en meget positiv retning og giver spillerne energi. Så vi håber at de møder frem igen - plus gerne endnu flere - når vi spiller den sidste hjemmekamp i den ordinære turnering lørdag den 19. marts mod Hørsholm - og dermed giver holdet et godt rygstød til de spændende og afgørende kampe om at nå det store mål - 1. Division til næste sæson, siger Michael Harding.
Topscorere for Køge blev Thomas Holm Hansen og Christian Bo Nørager med hver 17 points, Martin Gøttsche scorede 13 points.
Køges næste kamp er på søndag den 6. marts kl. 14.00 på udebane mod nummer næstsidst Brønshøj.

Publiceret 01 March 2011 10:00