Tomas Sinisalo var alene igennem med kun målmanden foran sig, da han blev ramt på benet af en Herningstav. Dommerne afvinkede situationen.

Tomas Sinisalo var alene igennem med kun målmanden foran sig, da han blev ramt på benet af en Herningstav. Dommerne afvinkede situationen.

Nu ser det svært ud

Med to nederlag tyder meget på at Hvidovre Ligahockey kan gå på ferie

Der er kamp igen hjemme på fredag mod Frederikshavn, men Hvidovre Ligahockey er tæt på at have udspillet sin rolle i slutspillet.

Med to nederlag i to kampe i slutspillet, sidder Hvidovre Ligahockey ikke med de bedste kort på hånden. Hvidovre skulle vinde deres kampe på egen is, og der var lagt op til, at der skulle lægges pres på modstanderen fra Herning. Det blev en meget lige kamp, hvor gæsterne bare lige havde det held og den dygtighed, der skal til. I første periode endte en løs puck til en chance ud af ingenting, og så førte gæsterne 1-0. I 2. periode opstod der igen en løs chance, hvor pucken via banden bag mål endte ved den opstander, hvor målmand Michael Madsen ikke havde fokus. I 3. periode var backen Kevin McLeod sat frem i angrebet for at give lidt tyngde, men hele tiden var Herning gode til at holde Hvidovre fra chancer. De to dommere havde lagt en rigtig god linje, hvor man tillod spillerne at gå lidt over stregen. Den linje blev dog fraveget, da Dirk Southern fik 2. minutter for en slashing, som der havde været mange af tidligere uden konsekvenser. Til gengæld blev en soleklar tripping på Tomas Sinisalo ikke dømt, og en endnu større på Alexander Sundberg heller ikke dømt, men det er jo den positive favorisering de jyske hold altid får. Men man kan ikke tage fra Herning, at de var lidt hurtigere, lidt smartere og lidt skarpere i afslutningerne. 2-0 og et godt skridt på vej mod semifinalen. ebohvidovreavis.dk

Publiceret 01 March 2011 09:00