Der bliver både tid til svømmeundervisning og vandarobic, når BuQetten starter svømmehold kun for kvinder i Langhøjbadet.

Der bliver både tid til svømmeundervisning og vandarobic, når BuQetten starter svømmehold kun for kvinder i Langhøjbadet.

Svømning - KUN for kvinder

BuQetten står for svømning - for kvinder af alle nationaliteter

Så lykkedes det! BuQetten kan nu tilbyde svømning kun for kvinder over 18 år.

BuQetten har i samarbejde med beboermedarbejderen i Egevolden gjort det muligt for kvinder, at få undervisning i et svømmebassin. Og det er et tilbud, som BuQetten har arbejdet på at få på benene i over tre år. Glæden over at det er lykkedes er derfor stor. - Da tilbuddet er for voksne kvinder, har vi valgt at sætte en aldersgrænse ved 18 år. Børn er dejlige, men her er der ingen adgang for børn, hverken i bassinet eller i omklædningsrummet. De må blive hjemme, så mor kan få ro til sin undervisning, siger Lene Christensen, der er leder af BuQetten. Til svømmeundervisningen har BuQetten fundet to gode og erfarne svømmeinstruktører og livreddere: Tayaba Ali og Saima Shahzah. De to vil sørge for, at hver svømmetime vil blive en kombination af aerobic og almindelig svømmeundervisning. Tilmelding foregår ved at møde op i BuQetten i dagtimerne man-fre mellem kl. 10-14 eller mandag den 28. februar mellem kl. 16-18 eller torsdag den 3. marts mellem kl. 19-20. - Der vil blive solgt klippekort med fem klip á kr. 30 I alt kr. 150. Har man et klippekort, er man sikret en plads på holdet. Der vil blive solgt løse billetter á kr. 30 på selve svømmedagene, men kun hvis der er plads på holdet, forklarer Lene Christensen. Svømmeundervisningen foregår første gang lørdag den 5. marts og sidste gang er den 25. juni 2011. Afhængig af tilslutning, oprettes der to hold, hvor det første hold starter kl. 13.00 og andet hold starter kl. 14.30. Stedet er Langhøjbadet, Hvidovre Strandvej 70 A, Hvidovre. Spørgsmål kan stilles til daglig leder af BuQetten, Lene Christensen på mobil 50 84 39 53 eller mail lcthvidovre.dk. eller til beboermedarbejder Marianne Jørgensen, Egevolden II på mobil 30 84 59 46 eller mail marianne.jorgensennet.lejerbo.dk.

Publiceret 01 March 2011 09:00