(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Fortjente guldmedaljer til Køge Fightsport

Køges Jiu Jitsu kæmpere markerede sig positivt ved Danish Open i brasiliansk jiu jitsu i weekenden.

Fightsport Køge stillede 14 kæmpere til start og var dermed repræsenteret i stort set samtlige vægtklasser. Efter en solid indsats blev det til imponerende mi medaljer, heraf to af guld, to af sølv og fem af bronze.
-Vi glæder os selvfølgelig over de flotte resultater, men ser allerede nu frem mod Nordic Open i Næstved om kun et par måneder, hvor vi håber på at gøre det endnu bedre, udtaler cheftræner Ramus Fylking.
Fightsport Køge, der blot har eksisteret i to år, er allerede ved at etablere sig som en respekteret og anerkendt kamsportsklub. Klubben der både tilbyder brasiliansk jiu jitsu, thai/kickboxing og MMA (mixed martial arts), har netop hentet yderligere to dygtige trænere til klubben, ligesom udvidelse af træningslokalerne også er under overvejelse.
-Den store tilgang af nye medlemmer er selvfølgelig meget positivt, men betyder samtidig, at vi er nødt til at overveje om vores nuværende lokaler på sigt har det nødvendige antal m2. Alle der måtte have lyst er dog fortsat meget velkomne i klubben, lyder det smilende fra en tilfreds Rasmus Fylking.
mvd

Publiceret 03 March 2011 17:15