Aarhusianske Gadjo Project tager udgangspunkt i 1930ernes Paris, navnligt i den to-fingerede guitarist Django Reinhardts musik.

Aarhusianske Gadjo Project tager udgangspunkt i 1930ernes Paris, navnligt i den to-fingerede guitarist Django Reinhardts musik.

Indie rap, stoner rock og gypsy jazz på Gyngen

Der er et bredt udvalg af musik på programmet på spillestedet Gyngen i den kommende uge.
Først inviterer Spoken Flow torsdag 10. marts på indie rap, der med dagligdags-rap tilsat ørerhængende melodier giver et brag af en koncert, hvor hverken fødderne eller hjernen står stille.
Frontfigur og tekstforfatter er performance-poet Mathias Bundgaard, som netop er blevet kåret til Danmarksmester i Poetry Slam, og som senere på året skal repræsentere Danmark til VM i Paris.
Fredag 11. marts er der beskidt stoner rock på scenen med bandet Sedated Angel, der er et af Danmarks bedste psykedeliske rockbands.
Rytmerne er tunge og lige på, med en energi ud over det sædvanlige, og med et sublimt liveshow, hvor visuelle effekter højner oplevelsen, er det en koncert man ikke må gå glip af.
Lørdag 12. marts hopper det ambitiøse, nye danske rockband Häze på scenen.
Det er tre energiske Aarhus-drenge, der gi'r den gas. De har siden deres start i 2009 spillet en del koncerter med blandt andet Johnny Deluxe, Thomas Buttenschön og Black City, og er nu klar til at indtage Gyngen.
Onsdag 16. marts er der dømt sigøjnerjazz, når Gadjo Project giver en dosis autentisk gypsy jazz fra 30'erne.
Bandet består af tre aarhusianske musikere, der alle har en forkærlighed for gypsy jazz og mere specifikt Django Reinhardt.
Spoken Flow - Klokken 21.30, entré 30 kroner
Sedated Angel - Klokken 21.30, entré 50 kroner
Häze - Klokken 21.30, entré 50 kroner
Gadjo Project - Klokken 21.00, entré 50 kroner

Publiceret 03 March 2011 08:00