Afdelingsdirektør John Pihlkjær, Jyske Bank i Køge. (Pressefoto).

Afdelingsdirektør John Pihlkjær, Jyske Bank i Køge. (Pressefoto).

Lokalafdeling viser vejen i Jyske Bank

Køgeafdeling er blandt vækstlokomotiverne i Jyske Bank, som netop har offentliggjort et stærkt årsregnskab for 2010.

Køgeafdelingen er blandt de afdelinger, der viser vejen i Jyske Bank netop nu. Banken har netop præsenteret et fint årsregnskab for 2010, og det har Køgeafdelingen sin del af æren for.
- I slutningen af 2009 valgte vi at blæse til angreb i Køge, og det må vi sige, at der er blevet taget godt imod, siger afdelingsdirektør John Pihlkjær.
- Vi har budt over 500 privat- og erhvervskunder velkommen i vores anderledes bank, og vi har, på trods af de mange historier om manglende lyst til at låne penge ud, forøget vores udlån med over 100 millioner kroner, fortsætter han.
- Det er klart, at læren fra finanskrisen gør, at vi ser os ekstra godt for, når vi låner penge ud, men det har været afgørende for os at sende et signal til lokalsamfundet, at vi altid er klar til at tale med dem, som gerne vil tale med os, siger John Pihlkjær, der også lægger vægt på synlighed i netværk og via forskellige arrangementer.
I øjeblikket har Jyske Bank tre arrangementer på vej.
- I marts inviterer man nye kunder til et gå-hjem-møde på Teaterbygningen, hvor man fortæller lidt mere om Jyske Bank, om hvilke løsninger banken har på vej, og så kommer ejendomsmægler Allan Nielsen og giver en status på det lokale ejendomsmarked.
- I april inviteres private kunder til et arrangement med titlen "Sundhed og økonomi", hvor ernæringsekspert Christian Bitz vil komme med et aktuelt indlæg.
- I maj inviteres erhvervskunder til et arrangement, hvor Jyske Bank er gået sammen med AP statsautoriserede revisorer og Dreist advokater, og hvor hjerneforsker Peter Lund Madsen vil være det primære indslag.
sd

Publiceret 03 March 2011 16:15