(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Seks unge trængte ind i lukket ungeklub

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi for tidsrummet fra onsdag den 2. marts kl. 07.00 til torsdag den 3. marts kl. 07.00.

Onsdag eftermiddag kl. 13.43 kørte politiet til en lukket ungeklub på Parkvej i Køge, hvor seks unge var trængt ind. Politiet traf de seks unge, der blev bortvist fra stedet.
En 21-årig mand var eftersøgt af kriminalforsorgen, og politiet sørgede for, at han blev afleveret på rette sted.
Mistænkeligt forhold – Karlslunde.
Onsdag eftermiddag kl. 16.40 fik politiet en anmeldelse om en mørk Volvo med tre personer, der ville ind på en adresse på Vestre Lyng i Karlslunde. Hændelsen fandt sted kl. 16.10. Anmelderen ville ikke lukke mændene ind, og de kørte fra stedet igen.
To af de tre beskrives som A, mand, ca. 40 år, 170-175 cm spinkel, korthåret og bar briller. B beskrives som mand, anden etnisk oprindelse end dansk, ca. 30 år kraftig af bygning, guldkæde om halsen med sort tøj.
Politiet kiggede efter bilen og personerne, men fandt ikke frem til dem.
 
Borgerne anmodes om at kontakte politiet med det samme, hvis de kommer ud for en lignende situation, så politiets patruljer så hurtigt som muligt kan eftersøge personerne. Ring på 114. Hvis personerne er trængt ind eller er tæt på at gøre det, skal man ringe 112.
Indbrud i villa – Køge.
Onsdag aften kl. 20.29 indgik anmeldelse fra Hyrdeledet i Lellinge, hvor der kort forinden var indbrud. Et vindue brudt op til stedet. Anmelderen lå og sov, og vågnede, da gerningsmanden lyste med en lygte på anmelderen.
Manden beskrives som mand, kraftig af bygning iført mørkt tøj. Han forsvandt til fods fra stedet uden at stjæle noget.
Politiet sendte hunde til området, men det lykkedes ikke at finde frem til indbrudstyven.
Indbrud i lejlighed – Greve.
Onsdag aften kl. 20.50 blev fire udenlandsk udseende mænd overrasket af en anmelder, da de lavede indbrud i en lejlighed i Heimdals Kvarter i Greve. De smed et 42 tommer TV på vej væk fra stedet og stak af. Det lykkedes ikke politiets patruljer at finde frem til mændene.
pm

null

Publiceret 03 March 2011 13:00