Nyt værksted på Tangmosevej

I en alder af blot 21 år har Xander Aabye valgt at tage et stort spring og slå sig ned som selvstændig med sit eget uautoriseret værksted

Af
Martin van Dijk

Den 1.marts var en stor dag i Xander Aabyes liv, for her slog han dørene op til sit nye værksted på Tangmosevej 93 i Køge.
-Jeg har altid haft en drøm om at prøve selv. Da omstændighederne så gjorde, at det var muligt, begyndte jeg at undersøge, hvad der skulle til, og den 1.marts var jeg så klar her på Tangmosevej, siger Xander Aabye.
Det nye værksted har fået navnet Xanders Auto, og det er et uautoriseret værksted, hvilket betyder, at alle bilmærker tages ind og alle reparationer kan håndteres på det 150 kvadratmeter store værksted, som Xander Aabye fra starten af er ene om, men planen er, at der gerne skulle ansættes en mand mere.
-Her fra starten af er jeg kun mig selv, men når der forhåbentlig er for meget til, at jeg kan klare det selv, så skal der ansættes en ekstra mand, siger Xander Aabye, som får fuld opbakning til at springe ud i livet som selvstændig.
-Alle siger det er fedt, at jeg gør det, og at jeg helt sikkert skal give det chancen, siger manden bag Tangmosevejs nyeste autoværksted, som du kan læse mere om på. www.xandersauto.dk.

Publiceret 06 March 2011 10:45