Ca. 50 flasker whisky stjålet fra villa i Køge

En familie på Hastrupvej i Køge kom lørdag aften hjem til et kedeligt syn. Deres ejendom var nemlig blevet hjemsøgt at uindbudte gæster, der havde tvunget sig adgang til huset ved at knuse et vindue i en terrassedør. Hele huset er gennemrodet og endevendt. Fra besøget fik gerningsmændene en 40 tommer Nad fladskærm, 4 Phillips fladskærme, 3 bærbare computere og ikke færre end 40-50 flaster whisky og meget mere. Endelig opgørelse over tyvekosterne er endnu ikke opgjort.
Udover dette indbrud på Hastrupvej har Midt- og Vestsjællands Politi i weekenden modtaget yderligere tre anmeldelser om indbrud i Køge. På Erantisvej, på Sejerøvej og på Fasanvej.
Ialt har politiet i weekenden lokalt modtaget 31 indbrud i private beboelser - heraf tre indbrud i sommerhuse i Rødvig Stevns.
Ni af disse indbrud er begået i Greve, 4 i Karlslunde, 7 i Havdrup, 1 i Karlslunde, 2 i Solrød Strand , 1 i Tune og 1 i Strøby Egede.
Der er indløbet anmeldelser om 4 indbrud i personbiler i Køge samt en varebil, der stod parkeret på Grønneledet i Lellinge.
Lommetyv på spil i Køge.
Fredag aften har en snedig lommetyv været på spil på cafeer i Nørregade i Køge.
Kl. 22.14 anmeldte en person at vedkommende havde fået stjålet sin pung fra sin lomme mens jakken hang på stolen i cafeen. Pungen indeholdt pas, sygesikringskort, studiekort, dankort og andre kort - samt kontanter.
Få minutter senere, kl. 22.21, anmeldte en kvinde, at hun havde mistet sin pung på Café Slap´a i Nørregade. Pungen er stjålet fra hendes jakke, og indeholder bl.a. dankort, kreditkort, sygesikringskort og studiekort.
pm

Publiceret 14 March 2011 08:45