Fire unge snuppet for hærværk

Søndag aften kl. 20.58 tog en vognmand fire unge - 12-årig pige fra Køge samt en 13-årig pige og to 12-årige drenge fra Greve – på fersk gerning i færd med at skrive med lyserød spraymaling på en lastbil.
De fire unge havde desuden malet graffiti på en skulptur ved Tjørnelysskolen i Greve. De unges blev kørt hjem til deres forældre og de sociale myndigheder er inddraget i sagen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.
Anholdelse – Køge.
Søndag kl. 10.53 modtog politiet anmeldelse om, at nogle personer var ved at læsse mange dæk ind i en varebil på Ringstedvej i Bjæverskov.
Politiet fik mistanke om, at det var dæk, der var stjålet fra en autoforhandler i Køge natten mellem lørdag og søndag.
På stedet traf politifolkene en 33-årig polsk mand, der blev anholdt. Den 33-årige sidder fortsat anholdt, og politiets jurister vil vurdere om han skal fremstilles i grundlovsforhør.
Gaseksplotion – Bjæverskov.
Søndag formiddag kl. 11.40 fik politiet anmeldelse om brand i en carport/værksted på Skovvænget i Bjæverskov. Branden var opstået i forbindelse med at en 66-årige mand skulle tænde en gasovn. Gasovnen eksploderede, og den 66-årige blev forbrændt i ansigtet og på hænderne.
pm

Publiceret 14 March 2011 11:00