(Ill. foto: Colourbox).

(Ill. foto: Colourbox).

Otte bulgarske mænd på skrot jagt i Køge

Lørdag aften kl. 23.02 fik politiet en anmeldelse om at et indbrud var igang i øjeblikket hos Herfølge Kleinsmedie på Vordingborgvej i Tureby. Der var stjålet ca. 1.520 kg skrot fra stedet, som var blevet set køre væk på en bulgarsk indregistreret varebil med påhængsvogn.
Politiet fandt kort efter køretøjet, som blev standset på Københavnsvej ved Tangmosevej i Køge. I køretøjet befandt sig otte bulgarske mænd, der alle blev anholdt og kørt på stationen til afhøring.
En 56-årig og en 38-årig bulgarer blev fremstillet i grundlovsforhør og fængslet til den 24. marts. De seks øvrige blev løsladt efter afhøring 
Spirituskørsel – Strøby.
Lørdag eftermiddag kl. 14.38 blev en 46-årig mand fra Strøby anholdt for spirituskørsel på Stevnsvej i Strøby. Den 46-årige blev løsladt efter blodprøve.
Kørsel i narkotikapåvirket tilstand m.v. – Køge.
Lørdag kl. 16.15 blev en 31-årig mand fra Herfølge standset på Vordingborgvej i Køge. Den 31-årige blev skønnet for påvirket af narkotika. Desuden fandt politiet 3 stk. kanonslag i bilens bagagerum, som han også blev sigtet for.
Den 31-årige var temmelig utilfreds med politiets arbejde og kaldte betjentene for diverse ukvemsord. Den 31-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.
Uro og uorden – Greve.
Natten til søndag kl. 02.56 kørte politiet til en privat fødselsdagsfest i Greve, hvor to bortviste personer var truende overfor de andre gæster ved festen. Ved patruljens ankomst var de to uromagere gået og de øvrige gæster på vej hjem. Patruljen blev på stedet til alle gæster var gået.

Publiceret 14 March 2011 12:00