Mad er i front i Roskilde. Nu kan virksomheder, der skaber madoplevelser vinde priser, når der er Store Erhvervsdag 10. maj. Det holdes på MadX. (Arkivfoto: Erling J.)

Mad er i front i Roskilde. Nu kan virksomheder, der skaber madoplevelser vinde priser, når der er Store Erhvervsdag 10. maj. Det holdes på MadX. (Arkivfoto: Erling J.)

Pris til mad og oplevelse

Af
Anette Gundlach

På Store Erhvervsdag får vindende virksomheder fra Roskilde, Ringsted eller Lejre priser på tilsammen 20.000 kroner, der er sponsoreret af Roskilde Mediecenter. Prisen går til en virksomhed eller lignende, som gennem innovativ tankegang har kombineret fødevarer og oplevelser. Der kan være tale om alt lige fra et nyt produkt, der er forfinet, så det giver en ekstra oplevelse, et nytænkende menukort, der giver en speciel oplevelse, teambuilding gennem madlavning, servering af vikingemad i det fri, eller alle mulige andre måder, hvor fødevarer og oplevelse er kombineret på en ny og spændende måde. Indstillinger kan komme fra virksomheden selv, tilknyttede virksomheder eller privatpersoner eller organisationer, altså fra alle uanset tilhørsforhold. Man må gerne indstille sin egen virksomhed/organisation. Deltagere er virksomheder, Institutioner og organisationer. Det eneste krav er, at de skal være hjemhørende/boende i Roskilde, Ringsted eller Lejre kommune. Indstillingsfristen er 28. april. Indstilling Skriv en indstilling, der skal omfatte følgende informationer: Ÿ Hvad er produktet/oplevelsen/serviceydelsen? Ÿ Hvorfor mener du det er nyt og spændende? Ÿ Navn, adresse, email, telefon og kontaktperson på virksomheden/organisationen, der indstilles Ÿ Navn, adresse, email, telefon og kontaktperson på virksomheden/organisationen/personen, der indstiller en deltager. Indstillingen mailes til: vg@zealandbusiness.dk Pris I alt 20.000 kr. sponseres af Roskilde Mediecenter. Den samlede sum fordeles til tre prismodtagere hjemhørende i Ringsted-, Lejre- og Roskilde Kommuner. 1. plads: 10.000 kr. 2. plads: 6.000 kr. 3. plads: 4.000 kr. Indstillingsfrist 28. april 2011 Udvælgelseskriterier I bedømmelsen vil dommer komiteen lægge vægt på følgende kriterier: Ÿ Er det anderledes og nytænkende Ÿ Skaber det en god oplevelse Ÿ Kan det være inspirerende for andre. Ÿ Er det bæredygtigt og er det er økonomisk levedygtigt Ÿ Skaber det nye arbejdspladser Dommer komiteen består af Kim Lundshøj, Zealand Business Connection Else Erikstrup, Slagteriskolen i Roskilde Patrick Holbek, Roskilde Mediecenter

Publiceret 14 March 2011 10:30