Jesper Them blev igen topscorer for Team HK Køge - denne gang med 6 fuldtræffere. (Arkivfoto: JCJ).

Jesper Them blev igen topscorer for Team HK Køge - denne gang med 6 fuldtræffere. (Arkivfoto: JCJ).

To matchbolde til Team HK Køge

Med sejren søndag aften over Roskilde Håndbold er Team HK Køge snublende tæt på at sikre sig 2. pladsen i håndboldherrernes 3. Division.

Af
Per Møller

Søndag aften sikrede Team HK Køge sig endnu en sejr i herrernes 3. Division i håndbold.
I Roskildehallerne vandt køgenserne med 25-23 over Roskilde Håndbold, og dermed kom Team HK Køge snublende nær at cementere den andenplads i Pulje 5, der giver adgang til oprykningsspillet om en plads i 2. Division fra næste sæson.
- Det magede sig jo sådan for os, at Nyborg GIF tabte deres kamp til Dalby, og dermed er det hele lagt i hænderne på os selv at afgøre det. Vi har to matchbolde, fortæller en glad holdleder Lizette Nedergaard umiddelbart efter sidste dommerfløjt i Roskilde.
Det må antages, at det var det ekstra pres der gjorde at Team HK Køge spillerne havde nerverne uden på trøjen.
- Vi spillede mere nervøst end i de forudgående kampe, lavede en del tekniske fejl og brændte flere chancer som vi normalt har scoret på i de tidligere kampe. Men dertil skal også siges, at det var et godt Roskilde-hold vi mødte. De gjorde det virkelig svært for os, så der var spænding på lige til det sidste, fortæller Lizette Nedergaard, der har ekstra plusser i karakterbogen til Dan Lauritsen, Jesper Them og Brian Ankersen, der virkelig bød ind når det kneb, og i målet spillede Jacob Hvid Hansen sig gevaldigt op i anden halvleg efter en mindre god første halve time.
Med sejren kan Team HK Køge altså som nævnt selv afgøre om holdet skal slutte på rækkens andenplads. En plads der kan sikres definitivt, såfremt holdet kan vinde udekampen mod rækkens suveræne tophold GOG i Gudmehallerne på Sydfyn i morgen, tirsdag den 15. marts kl. 20.00.
- Det bliver usandsynligt spændende tirsdag aften - vi vil jo helst sikre os her, men vi har heldigvis endnu et skud i bøssen i den sidste kamp hjemme mod Suså HK søndag den 27. marts kl. 14.20 i Køgehallen. Men uha, spændende er det, indrømmer holdleder Lizette Nedergaard.
Team HK Køges målscorere i kampen mod Roskilde var Jesper Them 6, Brian Ankersen og Dan Lauritsen hver 5, Nicolaj Schwartzbach 4, Kenneth Larsen og Peter Rasmussen hver 2 og Kim Günther 1 mål.

Publiceret 14 March 2011 05:45